Vakuumtumbler - FORBEHANDLING
{"Applications":{"The vacuum tumbler is suitable for various manufacturing processes of meat products, such as pork, beef, mutton, chicken, duck, fish and seafood, etc…":"Vakuumtumbleren er egnet for ulike produksjonsprosesser av kjøttprodukter, som svinekjøtt, storfekjøtt, sau, kylling, and, fisk og sjømat, osv..."},"Working capacity":"Arbeidskapasitet: 8 kg / 20 kg / 60 kg / 120 kg / 240 kg / 400 kg / 600 kg / 800 kg / 1200 kg per batch.","Features":{"Tumbling and kneading improves the quality of the meat, and results in tender meat.":"Tumbling og elting forbedrer kvaliteten på kjøttet, og gir mørt kjøtt.","Optional: hydraulic lift / HMI and PLC control / electronic vacuum meter":"Valgfritt: hydraulisk heis / HMI og PLC-kontroll / elektronisk vakuummåler","Suitable for making meat based marinade.":"Egnet for å lage marinader basert på kjøtt.","Fast marinating time, eliminates the time-consuming and laborious manual processes of traditional marinating, and increases production efficiency by improving product quality.":"Rask marineringstid, eliminerer de tidkrevende og arbeidskrevende manuelle prosessene ved tradisjonell marinering, og øker produksjonseffektiviteten ved å forbedre produktkvaliteten."}}