Produkter for tohatsu 9 9 (3)

Sertifisert og notarisert oversettelse på alle språk i Izmir - Izmir Oversettelseskontor

Sertifisert og notarisert oversettelse på alle språk i Izmir - Izmir Oversettelseskontor

Ytterligere oversettelse og notarisert oversettelsesdokument er en prosess som gir offisiell status til dokumentet, uansett hvilken type det måtte være. Hvis du skal levere dokumentene dine til en offisiell institusjon, kreves det at dokumentet er ytrett og notarisert. Colorans Group tilbyr oversettelse og tolketjenester i Izmir med et team av sertifiserte tolker på alle språk. I tillegg utfører vi ed, notarisering og apostille-prosedyrer for dokumentene dine. Våre hovedtjenesteområder inkluderer: - Ytterligere oversettelse - Notarisert oversettelse - Apostille-prosedyrer - Akademisk oversettelse - Kommersiell oversettelse - Juridisk oversettelse - Teknisk oversettelse - Litterær oversettelse - Medisinsk oversettelse - Oversettelse av nettsider Noen av de viktigste offisielle dokumenttypene vi utfører ed, notarisering og apostille på inkluderer: - Oversettelse av ugiftighetsattest - Oversettelse av likestillingsdokument - Oversettelse av diplom - Oversettelse av ekteskapsbok - Oversettelse av karakterutskrift - Oversettelse av studentbevis - Oversettelse av dødsattest - Oversettelse av signaturprotokoll - Oversettelse av straffeattest - Oversettelse av folkeregisterutskrift - Oversettelse av pass
ETYS Serien - Og Tamburu

ETYS Serien - Og Tamburu

Vi kan tilby den vertikale og horisontale Kjøtt Trommelmaskinen vi produserer med følgende funksjoner: Timevis produktbehandlingskapasitet fra 300 til 1 000 kg kjølt Skje Røring Bevegelig produktblanding og produktutslipp Med disse funksjonene gir maskinene våre produktet, Marinering / Marinering Det mørner kjøttet. blander det Det er som å hvile i 36 timer Det fremskynder produksjonsprosessen Flasket/Klar til å lage mat Vakuum Det muliggjør transport uten å bryte kuldekjeden. Vår vakuum trommel er designet for å massere og mykne produkter som skinke, skulder, ribeye, sirloin osv. under vakuum. Med sin sylinderformede kropp og fiskebensstruktur på innsiden, sikrer den at produktet homogeniseres jevnt. Med sitt brede justeringsområde av automatiseringssystemet i henhold til etterspørselen, sikrer den økt ferdig produkt og den beste bindingen av proteiner til kjøttet.
ETD Serie - Vertikal

ETD Serie - Vertikal

Vi kan tilby den vertikale og horisontale Kjøtt Trommelmaskinen vi produserer med følgende funksjoner: Timevis produktbehandlingskapasitet fra 300 til 1 000 kg kjølt Skje Røring Bevegelig produktblanding og produktutslipp Med disse funksjonene gir maskinene våre produktet, Marinering / Marinerer Det mørner kjøttet. blander det Det er som å hvile i 36 timer Det fremskynder produksjonsprosessen Flasket/Klar til å lage mat Vakuum Det muliggjør transport uten å bryte kuldekjeden. Vår vakuumtrommel er designet for å massere og mykne produkter som skinke, skulder, ribeye, entrecôte osv. under vakuum. Med sin sylinderformede kropp og fiskebensstruktur innvendig, sikrer den at produktet homogeniseres jevnt. Med sitt brede justeringsområde av automatiseringssystemet i henhold til etterspørselen, sikrer den økt ferdigprodukt og den beste bindingen av proteiner til kjøttet.