Produkter for sushi ris (2)

Sesamfrø

Sesamfrø

Sesamfrø er en allsidig ingrediens tilgjengelig i en rekke farger, inkludert hvit, brun, svart, rød og gul. Disse frøene blir avskallet for å fjerne den svarte skallet før pakking, der mørkere frø gir mest smak. Sesamfrø har en nøtteaktig, frisk smak som eksploderer i munnen, og brukes vanligvis som et dryss på brød og boller. De strøs også over salater og wokretter i asiatisk matlaging. Malte sesamfrø er hovedingrediensen i "Tahini", en basispasta i Midtøsten, og brukes i frøbarer, kyllingretter og risretter.
Soyamel

Soyamel

Elementer forespurt i standard Resultat Utseende Lys gul til lys brun Overensstemmelse Råprotein 46% min 46.15% Råfett 1.0% min 1.10% Råfiber 3.0% maks 2.20% Fuktighet 10 % maks 8.22% Kalsium 0.20% Fosfor 0.65% Totale aminosyrer 4.50% Totalt fordøyelige næringsstoffer 73% min 78.00%