Produkter for super tadarise (5)

Tørkede Aprikoser 1000G

Tørkede Aprikoser 1000G

Moreller er en utmerket kilde til mange antioksidanter, inkludert beta-karoten samt vitaminene A, C og E og kalium. Antioksidanter, spesielt flavonoider, bidrar til å beskytte kroppen din mot oksidativt stress, som er knyttet til mange kroniske sykdommer, inkludert diabetes, hjertesykdommer og fedme. Moreller er en utmerket kilde til beta-karoten, lutein, zeaxanthin samt vitaminene C og E. Beta-karoten - som gir morellene deres gule-oransje farge - fungerer som en forløper for vitamin A, noe som betyr at kroppen din kan omdanne det til dette vitaminet. Alle disse næringsstoffene beskytter øynene mot skade. Moreller er en god kilde til løselig fiber, som nærer sunne tarmbakterier og kan forbedre fordøyelsessystemets helse. Kalium støtter nerveoverføring, muskelkontraksjoner og væskebalanse. Å spise matvarer rike på kalium, som moreller, kan bidra til å forebygge høyt blodtrykk og redusere risikoen for hjerneslag.
Mijo 1000g

Mijo 1000g

Hirse er laget av hirse. Det hjelper med å motvirke kroppens acidifisering, styrker immuniteten og er næringsrikt og lett fordøyelig. Naturlig glutenfritt. Dets store fordel er det høye innholdet av B-vitaminer, hematopoietisk jern og kobber. Det er en utmerket kilde til kostfiber samt kalium, magnesium, kalsium og natrium. Det gir kroppen lett fordøyelig protein og komplekse karbohydrater, som er grunnlaget for et sunt kosthold. Hirse har en antiviral og styrkende effekt, og hjelper med å gjenopprette kroppens syre-base-balanse. B-vitaminene og jernvitaminene har hematopoietisk effekt. Hirse bidrar til å redusere betennelse i kroppen, har en oppvarmende effekt, forbedrer stoffskiftet, samt konsentrasjon og hukommelse. Det høye innholdet av kalsium- og silisiumforbindelser styrker tenner og bein. - 4% inkluderer mettet fett 0,4g - 2% av karbohydrater 72,1g - 28% inkludert sukker 0,8g - 1% av protein 10.
Tørkede Aprikoser 1000g

Tørkede Aprikoser 1000g

Aprikoser er en utmerket kilde til mange antioksidanter, inkludert beta-karoten og vitaminene A, C og E samt kalium. Antioksidanter, spesielt flavonoider, bidrar til å være en forløper for vitamin A, noe som betyr at kroppen din kan omdanne det til dette vitaminet. Alle disse næringsstoffene beskytter øynene mot skader. Aprikoser er en god kilde til løselig fiber, som nærer sunne tarmbakterier og kan forbedre fordøyelsessystemets helse. Å spise kaliumrike matvarer som aprikoser kan bidra til å forebygge høyt blodtrykk og redusere risikoen for hjerneslag. De kan nytes som deilige, sunne snacks i form av puré eller müsli. De kan brukes som en ingrediens i tørre retter, som tilbehør til kjøtt eller salater. Du kan lage en deilig aprikos-saus til kjøtt og erstatninger for kjøtt som soyaprodukter og seitan.
Tørkede aprikoser 1000g

Tørkede aprikoser 1000g

Aprikoser er en utmerket kilde til mange antioksidanter, inkludert betakaroten og vitaminene A, C og E samt kalium. Antioksidanter, spesielt flavonoider, bidrar til å beskytte kroppen din mot oksidativt stress, som er assosiert med mange kroniske sykdommer, inkludert diabetes, hjertesykdommer og fedme. Fargen på aprikoser, som er gul-oransje, kommer fra karotenoider, som fungerer som en forløper til vitamin A, noe som betyr at kroppen din kan omdanne det til dette vitaminet. Alle disse næringsstoffene beskytter øynene mot skade. Aprikoser er en god kilde til løselig fiber, som nærer sunne tarmbakterier og kan forbedre fordøyelsessystemets helse. Å spise mat rik på kalium, som aprikoser, kan bidra til å forebygge høyt blodtrykk og redusere risikoen for hjerneslag. De tørkede aprikosene er en deilig og sunn snack, og de brukes til å lage kompott og som ingredienser i.
Jarzynka 1000g

Jarzynka 1000g

Jarzynka Spice er et universelt krydder for mange retter. Det er basert på tørkede grønnsaker, urter og gurkemeie. Det fremhever smaken av rettene perfekt og gir en behagelig vegetabilsk aroma. Jarzynka inneholder ingen unødvendige kjemiske tilsetningsstoffer, gjær- eller smaksforsterkere. <strong> Sammensetning: </strong> salt, sukker, panadip, gulrøtter, mais, løk, pære <strong> Bruk </strong> grønnsaken tilsettes supper, sauser, gryteretter, salater og andre retter, noe som gir dem en behagelig vegetabilsk aroma og fremhever smaken av de tilberedte rettene.