Produkter for sunn hjemmelaget frokostblanding (4)

Dips - Et Utvalg av Middelhavs- og Orientalske Smaker - Ideell som Dip til Grønnsaksstenger

Dips - Et Utvalg av Middelhavs- og Orientalske Smaker - Ideell som Dip til Grønnsaksstenger

Dips, Sesampaste, Tahini, Tahin, Tahina, Ballaststoff, Vitaminer og Mineraler, blir til en næringsrik og sunn pasta. Dips, Nyt mangfoldet av middelhavs- og orientalske smaker med våre eksklusive dips fra SoleilFOOD! Vår ristede auberginepasta fanger den autentiske smaken av middelhavskosten. Auberginer, rike på ballaststoff, vitaminer og mineraler, blir til en næringsrik og sunn pasta. Ideell som dip til grønnsaksstenger eller som en smakfull ingrediens i en rekke retter. Dykk inn i verden av orientalske delikatesser med vår sesampaste (Tahina). Laget av ren og ristet sesam, er Tahina ikke bare vitaminrik, men også en verdsatt hovedingrediens for hummus og en delikat tilbehør til kjøtt-, fiskeretter og salater. Allsidigheten til Tahina viser seg også som dip, dressing eller deilig pålegg.
Økologisk Havregryn - Økologisk Havregryn

Økologisk Havregryn - Økologisk Havregryn

Havregryn Økologisk: Havregryn blir laget av havreplanten (Avena sativa). Planten er omtrent 1,2 meter høy. Havre er hjemmehørende i Sørøst-Europa og Sørøst-Asia, og har blitt dyrket som korn siden 7000 f.Kr. Havregryn inneholder mange karbohydrater og proteiner, og er derfor et utbredt produkt ved tilberedning av frokost. Produksjonsprosess for havre. Etter innhøsting blir havrekornet først vasket og skallet fjernet; disse ytre skallbladene av kornet er ikke spiselige. Deretter blir kornene varmet opp og kuttet i biter. De kuttede bitene blir så satt sammen og danner havregryn. Helsemessige egenskaper ved havregryn: Havregryn inneholder mye fiber og har en gunstig effekt på fordøyelsessystemet. I tillegg inneholder havregryn mange langsomme karbohydrater, som gjør at kroppen opplever energi over lengre tid.
Økologisk Havregryn

Økologisk Havregryn

Havregryn Økologisk Havregryn kommer fra havreplanten (Avena sativa). Planten er omtrent 1,2 meter høy. Havre er hjemmehørende i Sørøst-Europa og Sørøst-Asia, og det er en kornsort som har vært dyrket siden 7000 f.Kr. Havregryn inneholder mange karbohydrater og proteiner, og er derfor et mye brukt produkt i tilberedningen av frokost. Produksjonsprosess for havre Etter innhøsting blir havrekornene først vasket og fjernet fra skallet, disse ytre braktebladene av kornet er ikke spiselige. Deretter blir kornene varmet opp og kuttet i biter. De kuttede bitene blir deretter kombinert og danner havregryn. Sunne egenskaper ved havregryn Havregryn inneholder mye fiber og har en gunstig effekt på tarmene. I tillegg inneholder havregryn mange langsomme karbohydrater, som sørger for at kroppen opplever energi lenger og at blodsukkeret forblir stabilt. Til slutt sørger havregryn også for at du er mindre tilbøyelig til å bli sulten, fordi kroppen er mettet lenger.
Økologiske Quinoa Flak

Økologiske Quinoa Flak

Historie og opprinnelse til quinoa Quinoa (Chenopodium quinoa) er hjemmehørende i Sør-Amerika og har vært dyrket som hovedfødevare i over 6000 år. Quinoa ble allerede brukt av inkaene som en feltavling. Planten er i stand til å vokse under kalde, næringsfattige og tørre forhold. Vekstperioden er omtrent 5-6 måneder. Gjennom kryssavl har det blitt utviklet quinoa-varianter som kan vokse under europeiske og nordamerikanske forhold. I første halvdel av april sås quinoa i Europa, og høsten finner sted fra midten av september. Produksjonsprosess for quinoa-flak Etter høsting blir quinoa først rengjort. Deretter vaskes quinoaen for å fjerne saponin. Så tørkes den, og de beste bitene velges for hånd. Disse bitene blir bløtlagt for å flate ut quinoaen. Etter tørking blir quinoaen siet og deretter bearbeidet til quinoa-flak. Sunnhetsegenskaper ved quinoa-flak <Quinoa-flak er rike på vitaminer B2, E, jern, kobber og magnesium. Quino…