Naturpy Sprø Kornkuler (Glutenfrie) - Glutenfrie Frokostblandinger
Naturpy Glutenfrie Sprø Kuler Innhold; Sjokolade kornkuler; Maismel, rismel, hvitt sukker, kakao, sjokolade (sukker, kakaosmør, mysepulver, kakaomasse, helmelkpulver, skummetmelkpulver, emulgator (solsikke lecitin), aroma (vanilje), demineralisert mysepulver, vegetabilsk olje, salt, vanilje, sukkerholdige kornkuler; rismel, maismel, hvitt sukker, demineralisert mysepulver, vegetabilsk olje, salt, vanilje.
Glutenproteinfri Naturpy merkevareproduktet vårt, ønsker du å se på andre merker i vår glutenfrie produktgruppe?
Vitaminene og mineralene i Glutenfrie Sprø Kuler;
Vitamin C, Vitamin E, Niacin, Pantotensyre, Vitamin B6, Riboflavin B2, Tiamin B1, Folsyre, Vitamin B12, Kalsium og Jern.
Forslag til tilberedning av Glutenfrie Sprø Kuler:
1 Skål Glutenfrie Kuler kan nytes med ønsket mengde kald melk tilsatt, eller alene.