Produkter for spinatblad (7)

SALTE SPINATBLADER

SALTE SPINATBLADER

Høstet og produsert i Frankrike; Spinat er en ettårig eller toårig grønnsak fra familien Chenopodiaceae eller Amaranthaceae, avhengig av klassifiseringen. Opprinnelig fra Iran, dyrkes den i dag i alle tempererte områder for sine ernæringsmessige kvaliteter. Nyt den rå, i salater eller i en sandwich, som rucola eller sorrel, som den blander seg veldig godt med. I så fall er det de unge skuddene som er best; i tillegg er det ikke nødvendig å fjerne den sentrale stilken. Ikke nøl med å tilsette epler, parmesan, mozzarella eller til og med appelsinfileter for vitaminrike, fargerike og forfriskende forretter. For å tilberede spinat kan man raskt blanchere den i kokende, saltet vann. Men for å bevare dens ernæringsmessige kvaliteter best mulig, er det bedre å dampe den eller tilberede den i en dampkoker.
Oregano

Oregano

Oregano er en plante med en sterk smak som ofte brukes i italiensk matlaging. Det er et uunnværlig element i tilberedningen av en god pizza, og det passer veldig godt sammen med andre friske urter som basilikum eller timian for å gi smak til tomatsausene. Når det velges helt ferskt, er smaken mer subtil, og det vil behagelig komplementere delikate fiskeretter fra Middelhavet.
Pasjonsblomst

Pasjonsblomst

Pasjonsblomst
Frossen Mynte

Frossen Mynte

Fersk mynte har blitt valgt ut, vasket, hurtigfryst (IQF), kuttet og pakket. Stilken er fjernet. Produktet er ikke blansjert og er klart til bruk. Denne milde mynten passer perfekt til alle dine kulinariske forberedelser som emulsjoner og trendy cocktailer som Mojito. FORPAKNING: 8 x 250 g = 2 kg
Salvie

Salvie

Salvie er en plante fra Lamiaceae-familien som har fått sitt navn fra det latinske ordet salvare, som betyr «å redde» eller «å helbrede». Man har faktisk tilskrevet salvie medisinske egenskaper siden svært gamle tider. Også kjent i Kina, Nord-Amerika og Sør-Amerika i lang tid, har salvie faktisk mange arter (over 700) som er samlet under slekten Salvia. Vår uvanlige variant blant disse hundrevis av Salvia er salvie stricha, som har en kraftig, lett bitter og kamferaktig smak, og passer utmerket til vilt, stekt svinekjøtt og lam, kalv, kylling, kalkun eller and.
Sitronmelisse

Sitronmelisse

Sitronmelisse er en plante med duft av sitronmelisse, hvis blader har en superkraft! Gni dem på et insektstikk, og de demper effektene. Sitronmelisse brukes for sine beroligende og avslappende egenskaper i infusjoner eller i badevannet. I matlaging tilfører sitronmelisse subtil smak til fjærfe og hvitt kjøtt. I bakverk gir den en deilig smak til desserter, kaker og flan.
Surkløver

Surkløver

Surkål er en bladgrønnsak som brukes rå eller kokt for sin syrlige og lett sitrusaktige smak. Brukt som krydderurt, hever den smaken på supper og grønnsaker, fiskeretter og egg, som den passer spesielt godt sammen med. Rik på fiber, magnesium, kalium, jern og vitaminene A, C, E, har den vært anerkjent siden antikken for sine fordøyelses- og sammentrekkende egenskaper.