klassifisering av frukt og grønnsaker - Systemer og løsninger for klassifisering, sortering, emballering og kalibrering
Sortering og kalibrering av ferske frukter og grønnsaker er en viktig fase i behandlingen. Målet med kalibreringen er å velge fruktene basert på parametere som dimensjoner (diameter, lengde og form), og dermed bestemme kaliberklassene i de forskjellige fruktvariantene.
Den innovative teknologien som brukes i fruktkalibreringsmaskiner, sikrer bevaring av produktets integritet og kvalitetskarakteristikker. Dette er mulig fordi det for alle typer frukt er utviklet et system spesielt dedikert til den aktuelle frukttypen, som gjør det mulig å bevare den kvalitative verdien av hver frukt. Sorteringsmaskiner, kalibreringsmaskiner og elektroniske kalibreringssystemer generelt skiller seg ut med sin unike og eksklusive karakter som viser evnen til å innovere. For tiden gir vi svært effektive løsninger for mer enn 35 forskjellige typer frukter og grønnsaker med over 20 dedikerte kalibreringssystemer.