Produkter for slakter utstyr uk (3)

Kombinert deigblander og rulle "multifunksjonell": - Friske pastaruller

Kombinert deigblander og rulle "multifunksjonell": - Friske pastaruller

Helt laget av rustfritt stål. Denne maskinen er designet for produksjon av pasta fra råvarer som hvetemel, både hardt og mykt, med tilsetning av vann og/eller egg, samt spinat for grønn pasta eller tomatpuré for rød pasta. Den kan i utgangspunktet elte deig (kapasitet på 4 kg mel) samt kjevle ut pastaplater med en bredde på 170 mm (justerbar tykkelse). Maskinen er i samsvar med gjeldende "CE"-standarder for sikkerhet og hygiene. Noen praktiske tips: * Forberedelse av butterdeig til ravioli: 70% type 00 mel, 30% semulegryn, 5 egg per kg + vann, elte i omtrent 10 minutter, deigen bør ha en fuktighetsprosent mellom egg og vann på omtrent 32%. * Forberedelse av deig til tagliatelle: 50% type 00 mel, 50% semulegryn, 7/10 egg per kg eller 100% semulegryn. Referanse: LP17M-230/1 Merke: Diamant Europe Netto vekt (Kg): 62 Dimensjoner i MM (LxPxH): 400x520xh630 Volum (M³): 0,28 Effekt (kW): 0,9 Strømforsyning (Volts): 230/1N 50Hz HP: 1.2
Utstyr for småkake- og vaffelindustrien - Tilbehør

Utstyr for småkake- og vaffelindustrien - Tilbehør

- Injeksjonsanlegg for alle typer vafler; - Robot beregnet for automatisk fjerning av vafler; - Automatiske børster; - Rengjøringssystem; - Smøresystem for vaffeljern.
Automatisk Pastamaskin 15/18 KG/H - Pizza Varmeplater

Automatisk Pastamaskin 15/18 KG/H - Pizza Varmeplater

Helt laget av rustfritt stål. Som standard tillater den elting av deigen (kapasitet på beholder: 3 kg mel), samt automatisk produksjon av "durum" pasta (produksjon 8/10 kg/t). Kniv for automatisk kutting av korte eller lange pastaer. Standard hastighetsregulator. Leveres med 4 former: - nr. 7 (1,5 mm) for tagliolini, - nr. 28 (6 mm) for tagliatelle, - nr. 89 (10 mm) for makaroni, - spoglia 2x85 mm pastaplater. Maskinen er i samsvar med gjeldende "CE" standarder for sikkerhet og hygiene. Nedre vifte for rask tørking av pasta ved utløp. Denne maskinen er designet for produksjon av pasta fra råvarer som durum- eller hvetemel med tilsetning av vann og/eller egg, eller til og med spinat for grønn pasta eller tomatpuré for rød pasta. Noen praktiske tips: * forberedelse av butterdeig til ravioli: 70% mel type 00, Referanse:MPS18/1-230/1 Merke:Diamond Europe Dimensjoner i MM (LxBxH):400 x 580 x 1120 Volum (M³):0.55 Effekt (kW):1.2 HK:1 Spenning:230/1N 50HZ Bruttovekt (kg):95