Produkter for skalldyr (113)

Knuste chili 1-3 mm

Knuste chili 1-3 mm

Capsicum annuum Opprinnelse: Kina
Laurbærblader

Laurbærblader

Laurus nobilis Opprinnelse: Tyrkia
Tørkede Sopp

Tørkede Sopp

Skiver, Pulver Psalliota Bispora Opprinnelse: Balkan
Oregano

Oregano

Origanum vulgare (subsp. hirtum) Opprinnelse: Hellas
Basilikum

Basilikum

Ocimum basilicum L. Opprinnelse: Egypt
Pepper svart, hvit

Pepper svart, hvit

Piper nigrum Opprinnelse: Vietnam, Brasil
Anis

Anis

Pimpinella anisum L. Opprinnelse: Egypt
Fenugreekfrø

Fenugreekfrø

Trigonella foenum-graecum Opprinnelse: India
Fennikel

Fennikel

Foeniculum vulgare Opprinnelse: Egypt
Hvitløk

Hvitløk

Allium sativum Opprinnelse: Egypt
Pepper

Pepper

Piper nigrum Opprinnelse: Brasil, Vietnam
Hibiskus

Hibiskus

Konsentrat av Hibiscus sabdariffa-blomst. Opprinnelse: Egypt
Paprika-flak, grønn

Paprika-flak, grønn

Capsicum annuum Opprinnelse: Kina
Knuste chili 1-2 mm

Knuste chili 1-2 mm

Capsicum annuum Opprinnelse: Kina
Furu nøtter

Furu nøtter

Pinus gerardiana Opprinnelse: Kina
Basilikum

Basilikum

Ocimum basilicum L. Opprinnelse: Egypt
Porcini-sopp

Porcini-sopp

Skiver, Granuler 6-9 mm, Granuler 2-4 mm, Pulver Boletus edulis Opprinnelse: Kina
Stjerneanis

Stjerneanis

Pimpinella anisum L. Opprinnelse: Syria
Hvitløk Granulat

Hvitløk Granulat

Allium sativum Opprinnelse: Kina
Fennikel

Fennikel

Foeniculum vulgare Opprinnelse: Egypt
Habanero Chili

Habanero Chili

Capsicum chinense Opprinnelse: Ecuador
Blandet sopp

Blandet sopp

Skiver Opprinnelse: Polen
Bird's Eye Chilli

Bird's Eye Chilli

Caspsicum frutescens Opprinnelse: Kina
Grønn pepper

Grønn pepper

Piper nigrum Opprinnelse: India
Flat sardin

Flat sardin

Tilgjengelig frossen
Langoustine

Langoustine

Tilgjengelig i fersk og frossen. Tilgjengelige størrelser: T1 (5-16 Biter /kg) T2 (16-20 Biter /kg) T3 (20-30 Biter /kg) T4 (30-40 Biter /kg) T1: 5-16 Biter /kg T2: 16-20 Biter /kg T3: 20-30 Biter /kg T4: 30-40 Biter /kg
Muldyr

Muldyr

Tilgjengelig i Frosset
Små rensede blekkspruter - Cefalopod-serie

Små rensede blekkspruter - Cefalopod-serie

Små blekkspruter i persillekrem: Lag en persillade (hvitløk og persille). Tine de små blekksprutene. Vi anbefaler å tine blekksprutene under vann rett før tilberedning. Stek blekksprutene i en panne med olivenolje, tilsett persilladen slik at du får en jevn gyllen farge. Krydre etter smak. Tilsett fløten og la det småkoke i 4 minutter på lav varme. Server med hvit ris eller dampede gulrøtter.
frosne sjømat - vill fangst

frosne sjømat - vill fangst

Sjømat i Kortslutning Kun villfiske fra Område 34, Atlanterhavet Sentral Øst, Senegal (Fersk, Levende, Frosset)
Leverandør av finger skyllingservietter

Leverandør av finger skyllingservietter

Leverandør av finger skyllservietter