Produkter for skade av fisk (9)

Pangasfilet

Pangasfilet

IQF
Hele kokte hummer

Hele kokte hummer

IQF (Individuelt Hurtigfrosset) er en frysemetode som gjør det mulig å fryse matvarer individuelt, noe som sikrer at de beholder kvaliteten og friskheten. Denne teknikken brukes ofte for frukt, grønnsaker og sjømat, og gir bekvemmelighet og lengre holdbarhet.
Hele utvaskede rød snapper

Hele utvaskede rød snapper

Hele utvaskede rød snapper
Håkjerringfilet

Håkjerringfilet

IQF
Rød snapper biff

Rød snapper biff

Rød snapper biff
Tilapiafileter

Tilapiafileter

Tilapiafileter
Rå halv hummer

Rå halv hummer

IQF
Reker - Skrellet

Reker - Skrellet

IQF & Blokk • RPND / RPUD Rå skrelt – Uten tarm eller med tarm
Kokt halv hummer

Kokt halv hummer

Kokt halv hummer