Produkter for sjeldne lever (5)

Mate bladekstrakt

Mate bladekstrakt

Matebladene kommer fra det eviggrønne yerba mate-treet (Aquifoliaceae-familien), som kun finnes i Sør-Amerika. Mate-te er nasjonaldrikken i mange deler av Sør-Amerika, og på grunn av sitt naturlige innhold av koffein er det nå også veldig populært i Europa. Vennligst ta kontakt med oss for mer informasjon om våre ekstraktkvaliteter.
Eksportkvalitet - Storfe

Eksportkvalitet - Storfe

Eksportkvalitet halal frossent storfekjøtt lever kalv - benfritt storfekjøtt - skaft - bøffelkjøtt
Frossen svinelever

Frossen svinelever

Pakking av svinelever mulig i: 10 kg kartonger
SVINEBOK - Svinekoteletter Baby Back Ribs Svinebuk Spareribs Indrefilet Bakbein Hakkefrossen Svinekjøtt

SVINEBOK - Svinekoteletter Baby Back Ribs Svinebuk Spareribs Indrefilet Bakbein Hakkefrossen Svinekjøtt

Nakke/Ryggbein Svinebog også kjent som Svineknoke Picnic-skinke Foran Hakk Svinefilet Svinekjøtt Baby Back Ribs Svinebuk Spareribs Indrefilet Bakbein Hakk Frossen svinehalvdel Frossen svinelegg med bein, med skinn Frossen svinelegg med bein, uten skinn Frossen svinelegg uten bein, uten skinn Frossen svinefilet med bein, uten skinn Frossen svinefilet uten bein, uten skinn Frossen svinebog uten bein, uten skinn Frossen svinekrage uten bein, uten skinn Frossen svinefilet uten bein, uten skinn Frossen svinestek Frossen svinebukplate ribbet, med skinn Frossen svinespareribs Frossen svinefett Frossen svineskjærfett Frossen svinefilet Frossen svinebakføtter Frossen svineøreflapp Frossen svinekidneyer Frossen svinekjake Frossen svinehjerte Frossen svineliver Frossen svinenakkebein Frossen svineskinn Frossen svinetunge Frossen svinethroat Frossen svinesnute Frossen svinelegg Frossen svineforanføtter Frossen svinebakhender Frossen svinetail Frossen svineøreflapper
Laurbærblad

Laurbærblad

Lorbeerblad, vitenskapelig kjent som Laurus nobilis, er en aromatisk urt som ofte brukes i matlaging på grunn av sin distinkte smak og duft. Lorbeerbladet, som stammer fra middelhavsområdet, høstes fra det eviggrønne laurbærtreet. Bladene er mørkegrønne og glinsende, med en læraktig tekstur. De brukes vanligvis hele og tilsettes supper, gryteretter, sauser og marinader for å gi en subtil og lett blomsteraktig smak. Lorbeerblad er også en viktig ingrediens i tradisjonelle krydderblandinger som Bouquet garni og urter fra Provence. Bortsett fra sin kulinariske bruk, brukes lorbeerblad også på grunn av sine potensielle helsefordeler, inkludert betennelsesdempende, antioksidante og antimikrobielle egenskaper. Det er imidlertid viktig å merke seg at lorbeerblader bør brukes med måte på grunn av sin sterke smak.