Produkter for san vito lo capo italy (3)

Formaggio Pecorino alle Vinacce

Formaggio Pecorino alle Vinacce

Pecorino alle Vinacce er en osteperle som innkapsler tradisjon og innovasjon. Modnet i omtrent fire måneder i krukker, vekselvis med lag av ikke-brente vinmarker fra Manduria-druene, tilbyr denne pecorinoen en unik smaksopplevelse. Den salte og lett krydrede smaken er beriket med intense fruktige aromaer av plomme, bjørnebær og morell, etterfulgt av blomsteraktige hint av visne fioler, tamarind, johannesbrød, tobakk, vanilje, lakris og muskatblom. Hver bit av denne osten er en sensorisk reise gjennom duftene og smakene fra Puglia, noe som gjør den til et perfekt tillegg til ethvert gourmetbord.
San Marzano Sessantanni Primitivo di Manduria DOC Gamle Vinstokker

San Marzano Sessantanni Primitivo di Manduria DOC Gamle Vinstokker

Il san Marzano anniversario 62 primitivo di Manduria riserva doc er laget av ren primitivo-druer. Druene kommer fra gamle vinmarker dyrket som busker, som er minst seksti år gamle. Høsten skjer i midten av september med en lett overmodning på planten, og druene plukkes for hånd og legges i små kurver. I kjelleren gjennomgår druene en kort kald pre-macerasjon, etterfulgt av fermentering i ståltanker med bruk av utvalgte gjærtyper i omtrent 10 dager ved 24-26°C og macerasjon på skallet. Deretter følger den endelige pressing med myke presser og malolaktisk fermentering i stål. Vinen modnes i franske og amerikanske eikefat i 18 måneder.
ROSATO SALENTO - ROSÉVINER FRA SALENTO

ROSATO SALENTO - ROSÉVINER FRA SALENTO

Druetype: Negroamaro – svart Malvasia – Primitivo Produksjonsområde: Østområdet av Taranto Jordtype: Rød jord blandet med steiner, tuff og/eller kalkstein Vintype: Støttet alberello Gjennomsnittlig alder på vinmark: 15 år Gjennomsnittlig produksjon / hektar: 90/120 kvintaler druer Høsttid: September Druet høstingsmetode: Håndplukking Alkohol: 11% -12% vol. Farge: Livlig rosa Bouquet: Karakteristisk vinøs Smak: Tørr, veldig harmonisk Serveringstemperatur (celsius): 8° 10° C Anbefalt: Aperitiff, fisk og italienske forretter, sjømat, delikate supper samt grønnsaker, mozzarella og fersk ost.