Produkter for san vito lo capo italy (3)

IGP - HVITVIN

IGP - HVITVIN

COTEAUX DE TANNAY 13,00% 75 cl 2015
Serafini & Vidotto - Montello og Colli Asolani - Klosterets Rød 2017

Serafini & Vidotto - Montello og Colli Asolani - Klosterets Rød 2017

Vinen: Il rosso dell'Abazia er DEN store rødvinen fra Serafini & Vidotto. Laget av en blanding av typisk Bordeaux-druer, tar denne cuvéen oss umiddelbart til Italia. Teksturen er faktisk fløyelsmyk, tanninene er silkemyke og stoffet er spesielt fristende. Aromatikken i denne vakre flasken er spesielt varm, med noter av mørke frukter (sour kirsebær, bjørnebær), milde krydder (vanilje, kanel) samt pepper og eukalyptus. Helheten er spesielt sjarmerende og uttrykker en kraft som er velbalansert. Passer godt med rødt kjøtt og spekemat. "Fuoriclasse" (enestående) som våre italienske venner sier! Innhold: 75cl Type: Rødvin Druer: Cabernet-sauvignon, Cabernet-franc, Merlot DOC: Montello e Colli Asolani (Veneto, Italia) Lagring: Klar til å drikke nå og kan lagres til 2032 Serveringstemperatur: 16-18°C
Domaine Tempier - Bandol - La Migoua 2021

Domaine Tempier - Bandol - La Migoua 2021

Vinen: Med cuvéeene La Tourtine og Cabassaou, er La Migoua en av de vakreste parceller i domaine Tempier, men også en av de største vinene i appellasjonen Bandol. Terroiret til denne majestetiske cuvéen strekker seg over 11 hektar og ligger på Beausset-Vieux-massivet, nær 300 meter over havet. Her er naturen vill, og garrigue omgir vinmarkene. Selv om styrken til Mourvèdre og dens store tanniske struktur merkes godt under smaking, gir friskheten fra Cinsault og den deilige aromatikken fra Syrah denne cuvéen et vakkert, lettfordøyelig preg. Aromatikken utvikler seg med modne, svarte frukter (solbær, bjørnebær, plomme), kraftige kryddernoter (nellik, pepper, garrigue) samt et floralt hint (fiol, rose). En vill struktur som gjenspeiler den omkringliggende naturen merkes også. Innhold: 75cl Type: Rødvin Druer: 55% Mourvèdre, 25% Cinsault, 15% Grenache, 5% Syrah AOC: Bandol Lagring: Drikk nå og kan lagres til 2051 Serveringstemperatur: 16-18°C