Produkter for sørsjø bonifacio (4)

SORIONEKU ØL - Øl

SORIONEKU ØL - Øl

For å feire den fantastiske oppdagelsen av Hånden fra Irulegi, har vi besluttet å lansere en midlertidig øl, IXO, som hyller Euskara. Avdukingen av ordet "Sorieneku" skjedde under Euskaraldia, og vi har derfor bestemt oss for å donere 10 cent for hvert salg til forbundet av Ikastola SEASKA. En måte for oss å engasjere oss litt mer i lokalsamfunnet og fremheve arbeidet til ikastola. Sorieneku er en Strong Ale, en lys øl med 7% som er perfekt for kjøligere kvelder og festligheter i slutten av året. Med sin gyldne farge og kremete hvite skum, avslører den en maltaktig småkake-smak og krydret noter av nellik, koriander og appelsin. Generøs og smakfull øl, legenden sier at den bringer lykke når den er i hånden!
Enkelthen Braucol - Viner

Enkelthen Braucol - Viner

En naturlig vin laget på en innfødt druesort og med en original vinifikasjon. Hvem kan si det bedre? Enkelthen Braucol, det er ferske bringebær og en vakker krydret struktur: gurkemeie, spisskummen og et hint av tonkabønne. Domaine: DOMAINE D'ESCAUSSES Appellation: GAILLAC Region: SØR-VEST Farge: Rød Druetyper: Braucol Dyrkingsmetode: Økologisk omstilling Karakter: lett / fruktig Innhold: 75cl Sulfinnhold: svært lite eller ikke svovlet Årgang: 2019
NAPOLEON FINE CHAMPAGNE - Cognac Courvoisier

NAPOLEON FINE CHAMPAGNE - Cognac Courvoisier

70cl40% vol. «EN SUBTIL HARMONI AV SANTALTRE, TØRRE APRIKOSER OG SOPP. DENNE FINE, VELDUFTENDE CHAMPAGNEEN BLIR HENGENDE I MUNNEN MED EN FANTASTISK LANG ETTERSMAK.» PATRICE PINET, KJELLERMEISTER BLANDING Dette er konjakken som alle andre i kategorien vurderes ut fra. Skapt i 1910 for å feire våre relasjoner med den første keiseren av Frankrike, er Napoléon en blanding av Grande og Petite Champagne som har blitt lagret i opptil 20 år, og som tilbyr aromaer av santaltre, tørre aprikoser og sopp. SMAKSNOTATER Balanserte aromaer for en perfekt harmoni En konjakk rik på aromaer er en konjakk som utvikler mye finesse. Terroir, vinranker, fat og år med modning er elementer som definerer spesifikasjonene til hver av disse aromaene, og derfor gir vi hver fase av produksjonen av våre konjakker den nødvendige omsorg for å fremheve dem. Kvaliteten på Courvoisier-konjakker er anerkjent over hele verden og blir jevnlig belønnet i ulike internasjonale spritkonkurranser (IWSR, San Francisco Spirits Competition…). Santaltre Denne rike og milde aromaen kommer fra kontakten mellom treet og konjakken. Med årene blir den klare eikearomaen mye mer kompleks og delikat. Tørket aprikos Destilleringen på bunnfall gir enda mer dybde, kompleksitet og sublime noter som minner om den søte aromaen av tørket aprikos. Sopp Denne aromaen kommer fra de perfekte fuktighetsforholdene i våre kjellere, hvor alle våre førsteklasses kvaliteter modnes. HVORDAN SMAKE DEN Tørr: Med en slik harmonisk overflod av aromaer, fortjener Courvoisier Napoléon å bli smakt tørr, med sin komplekse avslutning som henger igjen i munnen med kraft. Det er vanlig å tro at konjakk skal konsumeres i et ballonglass, men for å sette pris på rikdommen av aromaene, anbefaler vi et tulipanglass. Formen tillater aromaene å utvikle seg fullt ut og dominere alkoholen. Prøv med disse to typene glass, forskjellen vil være åpenbar. Kombinasjon med mat: Aromaene og duftene av Courvoisier Napoléon passer perfekt med kraftige oster som Parmesan eller lettere varianter som Beaufort eller Gruyère. PRISER DOBBELT GULLMEDALJE San Francisco International Wine Competition 2007 SØLVMEDALJE International Wine and Spirit Competition 2006
Rødvin - Domaine La Guintrandy

Rødvin - Domaine La Guintrandy

TERROIR & EIENDOM Sandholdig marl og kobolt, steinete jord. Mediterransk klima, påvirket av Mistral-vinden. Økologisk vinmark beliggende nær landsbyen Visan. DRUESORTER Grenache 85% Mourvèdre 10% Syrah 5% VINPRODUKSJON Manuell innhøsting, delvis avstilket. Maceration i ca. 2 uker. Fullmodnet i tanker på fine gjær før tapping (ufiltrert). SMAKSNOTATER Denne vinen har en elegant rubinlilla farge. Dens duft avslører aromaer av solbær og kirsebær. Smaken er godt balansert med fyldige tanniner og noter av mørke frukter og lakris. Utmerket tilbehør til middelhavsretter, hvitt kjøtt, mildt krydret mat (f.eks. paella eller curry) og rødt kjøtt.