Alsace pepperrot remulade - ALELOR
Kombinasjonen av pepperrotrot med tilberedningen "Rémoulade" gir denne varianten av pepperrot en unik karakter! Denne pepperroten er laget i våre verksteder, fra en fransk rot dyrket i Alsace og skrelt for hånd.
Tradisjonell alsacisk condiment som er elsket av alle, vil den fremheve smakene i kjøtt, fisk, salater og spekemat på en strålende måte.
Ingredienser: Pepperrotrot, vann, rémoulade 23% (solsikkeolje, sennep (vann, sennepsfrø, eddik, salt, konserveringsmiddel: natriumbisulfitt), modifisert stivelse, salt, vegetabilsk fett fra kokosnøtt, laktose, melkeproteiner, dehydrert eggeplomme, sukker, syre: sitronsyre, naturlige aromaer, fortykningsmiddel: xantangummi, konserveringsmiddel: natriumsulfitt), eddik.
Finnes i krukke på 130g, 200g og i bøtte på 1kg.