Produkter for ricotta ost (3)

Osteanaloge

Osteanaloge

Ostanalog, også kjent som imitasjonsost eller ostalternativ, er en type ostprodukt der all eller deler av melkefettet er erstattet med vegetabilsk fett. Produksjonsprosessen for ostanalog ligner på den for vanlig ost og velges ofte for sin kostnadseffektivitet og enkelhet i produksjonen. Ostanalog tilbudt av Foodcom S.A. kjennetegnes av sin myke tekstur, gode elastisitet, homogen smelting, strekkegenskaper og enkel rivning og kutting. Den har en holdbarhet på 3, 6 eller 12 måneder. Foodcom S.A. leverer ostanalog i 1 kg blokker eller revet og pakket i 1 eller 2 kg poser. På grunn av sine utmerkede smelteegenskaper, brukes ostanalog ofte som en erstatning for pizzost og toppings, da den ligner på mozzarellaost. Den kan også brukes i ostetypeprodukter som krever et lavere innhold av fett og salt.
Osteanaloge

Osteanaloge

Ostanalog (også kjent som etterligningost eller ostealternativ) er et ostprodukt der melkefett delvis eller helt er erstattet med vegetabilsk fett. Når helmelkfett er byttet ut, kalles produktet også "veganost". Andre produksjonsstandarder er de samme som for vanlig ostproduksjon. Analog ost velges ofte på grunn av kostnadseffektivitet og enkel produksjon. Produktet er i stor grad variabelt når det gjelder formel, og er derfor egnet for mange bruksområder.
Frossen Smør

Frossen Smør

Navnet smør er forbeholdt produkter uten vegetabilske fettblandinger med et spesifikt melkefettinnhold - minst 82 % (ikke mer enn 16 % vann og 2 % tørr melkefettfri melk). Det lages ved å piske fersk eller fermentert krem eller melk for å skille smørfettet fra kjernemelken. Produktet er rikt på vitaminene A, D, K.