Produkter for ricotta ost (2)

Tørkeovner

Tørkeovner

Infrarøde tørkeovner overfører nyttig energi uten kontakt og på overflaten av matprodukter. Slik gjør de det mulig å oppnå skorper (oster, brød uten skorpe), tørke belegg (oster, kjøtt), redusere mengden overflatevann uten å påvirke kjernen av produktene. De er lite påvirket av arbeidsforholdene og kan, takket være reaksjonen fra emitterne deres, korrigere den konvektive delen som er iboende i enhver termisk tunnel, noe som gjør dem til svært stabile ovner. Energien leveres til det aktuelle stedet med passende doseringer og når den er nødvendig. Man snakker også om kalde ovner. De unngår unødvendig oppvarming av produktene i sin helhet og er derfor en ideell løsning for kalde produkter. Infrarøde tørkeovner kan komme i form av en konvensjonell ovn eller som enkle infrarøde paneler i en åpen prosess.
Gruyère

Gruyère

Rå melk, melkesyrebakterier, løpe, salt Allergener Melk og melkeprodukter (inkludert laktose og melkprotein) Våre produkter er ikke merket som GMO i henhold til forskriftene 1829/2003EF og 1830/2003/EF. Overholdelse av ikke-tilstedeværelse av GMO ved grensen på 0,9 % i henhold til de europeiske forskriftene EF 1829/2003 og 1830/2003. Attestasjon ionisering Vi bekrefter, basert på garantier og sertifikater mottatt fra våre leverandører, at våre produkter, ingredienser og tilsetningsstoffer: ikke er gjenstand for behandling ved ionisering i henhold til dekret nr. 2001-1097 av 16/11/01. Analyse for: 100g Fett: 33g Proteiner: 27g Sukker (g): 0,5 Natrium (mg): 0,9g Energi Kcal: 450 Energi KJ: 1680 Format: Rektangulær Vekt: Omtrent 200g Emballasje: Film Overemballasje: Kartong Lagringstemperatur: +2°C/+8°C