Produkter for ren hestradisk (42)

Fennikelfrø - HoReCa

Fennikelfrø - HoReCa

Dillfrø har lenge vært tilsatt nesten alle saltlake og sylteagurk, i paraplyer med syltede agurker, tomater og paprika plasseres hele paraplyer med frø, kun frø brukes i surkål. Dillfrø passer godt til kjøtt- og fiskeretter, alle grønnsaksstuing, og spesielt til retter med erter, bønner og linser. Bruk til Saus, supper, konservering, kjøttretter, fjærkre-retter, tilbehør. Smak Krydret Næringsverdi per 100 gr. Proteiner (g / 100g)… 16 Fett (g / 100g)… 15 Karbohydrater (g / 100g)… 12 Energiverdi (kcal / 100g)… 250
Røkt Sterk Paprika

Røkt Sterk Paprika

Fordeler: røkt paprika tilfører en dyp og rik smak til alle retter. Den kan brukes i stedet for søt paprika når du ønsker å legge til en krydret note til retten din, eller i stedet for cayennepepperflak eller chili. Røkt paprika produseres som andre paprika-pulvere fra paprika som blir røkt, tørket og malt til pulver. Denne prosessen gir farge og smak. Fargen kan variere fra en lys rød-oransje til en mørk rød, og smaken kan være alt fra bitter varm til søt varm. Bruksområder: røkt paprika brukes vanligvis i retter som gulasj, en langsomt kokt gryterett med rødt kjøtt, grønnsaker, løk, poteter og rømme på toppen av retten som et slutt-element. Det er en god idé å varme opp krydderet med en dråpe olivenolje i mindre enn ett minutt på lav varme for å frigjøre den naturlige smaken. Pakke: 125g, 250g og løsvekt
Ceylon-kanel

Ceylon-kanel

På 1600-tallet oppdaget portugisiske erobrere Ceylon-kanel på Sri Lanka og brakte dette krydderet til Europa i løpet av 1600- og 1700-tallet. Ceylon-kanel utvinnes fra ville trær som kan nå en høyde på opptil 10 m og vokser vilt i skogene på Ceylon og Sør-India. Dette krydderet lages av den fineste indre barken, som kuttes fra tre år gamle skudd. Ekte Ceylon-kanel er et sterkt duftende og smakfullt krydder. Alle som har smakt det, vet godt hvilke forskjellige smaksnyanser dette krydderet har. Karbohydrater (g / 100 g): 4,0 Fett (g / 100 g): 3,0 Protein (g / 100 g): 28 Energiverdi (kcal): 160 Minst holdbarhet: 18 måneder Nettovekt (g): 30
Hvitløkssalt

Hvitløkssalt

Brukes til forberedelse av salater, forretter, supper, andre lunsjretter. Proteiner (g / 100g): 9,5 Fett (g / 100g): 0,0 Karbohydrater (g / 100g): 3,0 Energiverdi (kcal / 100g): 50
Dillfrø - HoReCa

Dillfrø - HoReCa

En krans av stilker og grener av dill i det romerske imperiet ble tildelt fremragende gladiatorer. Brukes til tilberedning av salater, forretter, supper, andre lunsjretter. Brukes til Varme og kalde sauser, supper, kjøttretter, fjærkre-retter, fiskeretter, eggretter, samt til sylting. Smak Bittert gress Næringsverdi per 100 gr. Proteiner (g / 100g)… 16 Fett (g / 100g)… 15 Karbohydrater (g / 100g)… 12 Energiverdi (kcal / 100g)… 250
Anisfrø

Anisfrø

Stjerneanisfrø - en krydder som ble brakt til Europa tidlig i middelalderen og raskt fikk popularitet i matlaging. Prester og healere i gamle sivilisasjoner satte pris på stjerneanisfrø - de helbredende egenskapene ble noen ganger omtalt som mirakler. I matlaging brukes alle deler av stjerneanis i alle mulige former. Stjerneanisfrø tilsettes marinader for å gi dem en sterk smak. Hvis du blander dem med laurbærblad og kanel, får du et utmerket hjemmelaget krydder til kalde kjøttretter. Proteiner (g / 100g): 18,0 Fett (g / 100g): 16,0 Karbohydrater (g / 100g): 35,0 Energiverdi (kcal / 100g): 360,0
Knust rød pepper (Chile) - HoReCa

Knust rød pepper (Chile) - HoReCa

Mexikanere mener at pepper hjelper sinnet med å bli klarere, de sier at ved å spise pepper kan du føle hodet ditt separat fra kroppen. Knust rød pepper (Chile) - har alle egenskapene og smaken av sterk chilipepper, men er mye mer praktisk å bruke på grunn av sin fine fraksjonalitet. Bruk til Salater, sauser, supper, kjøttretter, fjærkre, pasta, ris, fiskeretter, grønnsaker. Smak Brennende skarp Næringsverdi per 100 g. Proteiner (g / 100g)… 13 Fett (g / 100g)… 14 Karbohydrater (g / 100g)… 15 Energiverdi (kcal / 100g)… 240
Estragon - HoReCa

Estragon - HoReCa

Estragon er unik på sin egen måte: det er den eneste planten av malurtarten som ikke har sterk bitterhet i smaken. Gresset har en sterk, skarp og syrlig aroma, en forfriskende smak, og franske kokker utnyttet disse egenskapene fullt ut ved å lage mange kulinariske oppskrifter med det. Estragon, både fersk og tørket, brukes til å krydre et bredt utvalg av retter: det komplementerer godt omeletter og mange typer sauser. Bruk til Bruk til tilberedning av salater, forretter, supper, lunsjretter, drikker, søte retter. Smak krydret, litt krydret, forfriskende Næringsverdi per 100 g. Proteiner (g / 100g)… 23 Fett (g / 100g)… 7,0 Karbohydrater (g / 100g)… 50 Energiverdi (kcal / 100g)… 360
Fennikel, hel

Fennikel, hel

Leveringstid: 3 - 5 arbeidsdager Leveringskapasitet: 6000Kg / månedlig Minimum bestillingsmengde: 1 x 20Kg sekk Send forespørsel via e-post Vis telefonnummer 20Kg sekk
Honeybush

Honeybush

Fordeler: Honeybush er en plante som tilhører familien Fabaceae og kommer fra sørafrikanske busker. Den har en veldig delikat og deilig søt smak. Teen har blitt brukt til å behandle mange forskjellige plager siden tidlig på 1800-tallet. De fleste av de potensielle helsefordelene er knyttet til dens antioksidanteffekt. Bruk: Den tørkede Honeybush-planten er mest populær for å lage te. Hell 2 teskjeer per kopp (250 ml) i kokende vann og la det trekke i 3-5 minutter avhengig av smakspreferanser. En varm kopp med denne teen kan bli en del av din kveldsrutine, eller du kan helle den i et glass fylt med is for å lage iste. Pakke: 125g, 250g og løsvekt
Sitronella Krydder

Sitronella Krydder

Sitronella Krydder Ref: EPI022 Innhold: 100 g
durumhvete

durumhvete

Durumhvete er en type vårhvete som vanligvis males til semule og brukes til å lage pasta. Det kan også males til finere mel og brukes til å lage brød eller pizzadeig.