Produkter for ren hestradisk (8)

Salvieblad - HoReCa

Salvieblad - HoReCa

Salvia officinalis brukes mye i matlaging som krydder. Tørket gress tilsettes supper og hovedretter, samt som topping på paier og andre kulinariske produkter, blant annet egg-ris, kål og kjøtt. Bruk til Snacks, hovedretter, drikker, søte retter. Smak Krydret, bitter Næringsverdi per 100 gr. Proteiner (g / 100g)… 11 Fett (g / 100g)… 13 Karbohydrater (g / 100g)… 61 Energiverdi (kcal / 100g)… 410
Fennikelfrø - HoReCa

Fennikelfrø - HoReCa

Dillfrø har lenge vært tilsatt nesten alle saltlake og sylteagurk, i paraplyer med syltede agurker, tomater og paprika plasseres hele paraplyer med frø, kun frø brukes i surkål. Dillfrø passer godt til kjøtt- og fiskeretter, alle grønnsaksstuing, og spesielt til retter med erter, bønner og linser. Bruk til Saus, supper, konservering, kjøttretter, fjærkre-retter, tilbehør. Smak Krydret Næringsverdi per 100 gr. Proteiner (g / 100g)… 16 Fett (g / 100g)… 15 Karbohydrater (g / 100g)… 12 Energiverdi (kcal / 100g)… 250
Ceylon-kanel

Ceylon-kanel

På 1600-tallet oppdaget portugisiske erobrere Ceylon-kanel på Sri Lanka og brakte dette krydderet til Europa i løpet av 1600- og 1700-tallet. Ceylon-kanel utvinnes fra ville trær som kan nå en høyde på opptil 10 m og vokser vilt i skogene på Ceylon og Sør-India. Dette krydderet lages av den fineste indre barken, som kuttes fra tre år gamle skudd. Ekte Ceylon-kanel er et sterkt duftende og smakfullt krydder. Alle som har smakt det, vet godt hvilke forskjellige smaksnyanser dette krydderet har. Karbohydrater (g / 100 g): 4,0 Fett (g / 100 g): 3,0 Protein (g / 100 g): 28 Energiverdi (kcal): 160 Minst holdbarhet: 18 måneder Nettovekt (g): 30
Hvitløkssalt

Hvitløkssalt

Brukes til forberedelse av salater, forretter, supper, andre lunsjretter. Proteiner (g / 100g): 9,5 Fett (g / 100g): 0,0 Karbohydrater (g / 100g): 3,0 Energiverdi (kcal / 100g): 50
Dillfrø - HoReCa

Dillfrø - HoReCa

En krans av stilker og grener av dill i det romerske imperiet ble tildelt fremragende gladiatorer. Brukes til tilberedning av salater, forretter, supper, andre lunsjretter. Brukes til Varme og kalde sauser, supper, kjøttretter, fjærkre-retter, fiskeretter, eggretter, samt til sylting. Smak Bittert gress Næringsverdi per 100 gr. Proteiner (g / 100g)… 16 Fett (g / 100g)… 15 Karbohydrater (g / 100g)… 12 Energiverdi (kcal / 100g)… 250
Anisfrø

Anisfrø

Stjerneanisfrø - en krydder som ble brakt til Europa tidlig i middelalderen og raskt fikk popularitet i matlaging. Prester og healere i gamle sivilisasjoner satte pris på stjerneanisfrø - de helbredende egenskapene ble noen ganger omtalt som mirakler. I matlaging brukes alle deler av stjerneanis i alle mulige former. Stjerneanisfrø tilsettes marinader for å gi dem en sterk smak. Hvis du blander dem med laurbærblad og kanel, får du et utmerket hjemmelaget krydder til kalde kjøttretter. Proteiner (g / 100g): 18,0 Fett (g / 100g): 16,0 Karbohydrater (g / 100g): 35,0 Energiverdi (kcal / 100g): 360,0
Knust rød pepper (Chile) - HoReCa

Knust rød pepper (Chile) - HoReCa

Mexikanere mener at pepper hjelper sinnet med å bli klarere, de sier at ved å spise pepper kan du føle hodet ditt separat fra kroppen. Knust rød pepper (Chile) - har alle egenskapene og smaken av sterk chilipepper, men er mye mer praktisk å bruke på grunn av sin fine fraksjonalitet. Bruk til Salater, sauser, supper, kjøttretter, fjærkre, pasta, ris, fiskeretter, grønnsaker. Smak Brennende skarp Næringsverdi per 100 g. Proteiner (g / 100g)… 13 Fett (g / 100g)… 14 Karbohydrater (g / 100g)… 15 Energiverdi (kcal / 100g)… 240
Estragon - HoReCa

Estragon - HoReCa

Estragon er unik på sin egen måte: det er den eneste planten av malurtarten som ikke har sterk bitterhet i smaken. Gresset har en sterk, skarp og syrlig aroma, en forfriskende smak, og franske kokker utnyttet disse egenskapene fullt ut ved å lage mange kulinariske oppskrifter med det. Estragon, både fersk og tørket, brukes til å krydre et bredt utvalg av retter: det komplementerer godt omeletter og mange typer sauser. Bruk til Bruk til tilberedning av salater, forretter, supper, lunsjretter, drikker, søte retter. Smak krydret, litt krydret, forfriskende Næringsverdi per 100 g. Proteiner (g / 100g)… 23 Fett (g / 100g)… 7,0 Karbohydrater (g / 100g)… 50 Energiverdi (kcal / 100g)… 360