Produkter for pyramide svamp (6)

Grønnsaker - Hvite Sopp

Grønnsaker - Hvite Sopp

Disse soppene er blant de mest kjente, da de har vært dyrket intensivt i over et århundre. De kalles også "Paris-sopp" når de dyrkes i huler. Forberedelsestips Hvis de er hele, bør soppene børstes før de tilberedes. Skivet og "klare til bruk", trenger de bare å bli kokt. Oppbevaringstips Våre sopp selges i plastinnpakkede brett som tillater produktet å puste. Vi anbefaler å beholde denne plasten rundt brettet for å unngå uttørking og vekttap under lagring. Oppbevar dem i bunnen av kjøleskapet ditt ved en ideell temperatur på 2 til 4°C, i maks 3 dager. Tilgjengelige presentasjoner Hele sopp Brett fra 150 gr. til 3 kg. eller etter kundens forespørsel. Skivede sopp Brett fra 150 gr. til 2 kg. eller etter kundens forespørsel.
Sopp - Østersopp

Sopp - Østersopp

Disse grå eller brune soppene, med hvitt kjøtt og en behagelig smak, passer til alle retter. Forberedelsestips Hvis de er hele, bør du børste soppen før du tilbereder dem. Skivet og "klare til bruk", trenger de bare å bli kokt. Oppbevaringstips Våre sopp selges i plastinnpakkede brett som tillater produktet å puste. Vi anbefaler å holde denne plasten rundt brettet for å unngå uttørking og vekttap under lagring. Oppbevar dem i bunnen av kjøleskapet ditt ved en ideell temperatur på 2 til 4°C, i maks 3 dager. Tilgjengelige presentasjoner Hele sopp Brett fra 150 gr. til 3 Kg. eller etter kundens forespørsel. Skivet sopp Brett fra 150 gr. til 2 Kg. eller etter kundens forespørsel.
Enoki-sopp

Enoki-sopp

Enoki er formet som en liten hvit eller beige hatt og har en lang stilk som kan måle opptil 10 centimeter lang. Enoki vokser i tuer og dyrkes på stubber eller i et medium basert på sagflis. Den dyrkes hovedsakelig i Japan. Enoki har en mild, fruktig smak og en lett sprø tekstur. Enoki-sopp er utmerket rå i salater eller raskt kokt. Klar til bruk. Forberedelsestips Asiatiske sopp krever bare lite rengjøring. Det er best å tørke dem med en fuktig klut (å vaske dem i mye vann vil fjerne noe av smaken). I Enoki er alt godt. Den er "klar til bruk". Vi anbefaler bare å kutte av enden dekket av substrat. Enoki er deilig rå. Den pynter og krydrer salater og smørbrød. Den kan brukes i supper (som vermicelli) og i orientalske retter, ved å tilsette den mot slutten av tilberedningen for å bevare den delikate smaken. Tips...
Sopp - Moreller

Sopp - Moreller

Moreller er vårsopp med en lys brun, hulhette hatt, hvit stilk og hvitaktig kjøtt. Moreller er utmerkede spiselige sopp, forutsatt at de er tilstrekkelig kokt. Forberedelsestips Sopp fra naturen, selv om de er kontrollert ved innhøsting og pakking, bør rengjøres i henhold til følgende prinsipper: - Klipp 2 til 3 mm av stilkene. - Børst forsiktig soppene, både hatten og lamellene, med en liten pensel for å fjerne eventuelle torner eller kvister. - Vask kun om nødvendig (hvis det er jord) ved å skylle soppene under vann eller tørke dem forsiktig. Koking: alltid steke dem på "høy varme" i panner og helst spise dem sprø. Oppbevaringstips Moreller kan ha forskjellige egenskaper avhengig av innhøstingsperioden eller opprinnelsen. Det er derfor vi alltid streber etter...
Sopp - Gule Østerssopp

Sopp - Gule Østerssopp

Gule sitronchampignon, med hvitt kjøtt og en lett anisaktig smak. Ideell i en soppfrikassé. Forberedelsestips Børst soppen før du tilbereder den. Oppbevaringstips Våre sopper selges i plastinnpakkede brett som tillater produktet å puste. Vi anbefaler å beholde denne plasten rundt brettet for å unngå uttørking og vekttap under lagring. Oppbevar dem i bunnen av kjøleskapet ditt ved en ideell temperatur på 2 til 4°C, i maks 3 dager. Tilgjengelige presentasjoner Hele sopper brett på 150 gr. til 3 kg. eller etter kundens forespørsel.
Grønnsaker - Kantareller

Grønnsaker - Kantareller

De kjennes igjen på sin mørkegrå traktformede hatt eller nyanser av lys gul. Kjøttet er gulaktig og aromatisk. De brukes hovedsakelig i blandinger. Forberedelsestips Kantarellene fra naturen, selv om de er kontrollert ved innhøsting og pakking, bør rengjøres i henhold til følgende prinsipper: - Klipp 2 til 3 mm av stilkene. - Børst forsiktig soppene, både hatten og lamellene, med en liten pensel for å fjerne eventuelle torner eller kvister. - Vask kun om nødvendig (hvis det er jord) ved å skylle soppene under vann eller tørke dem forsiktig. Koking: alltid steke dem på "høy varme" i panner og helst spise dem sprø. De skivede soppene og "klare til bruk" trenger selvfølgelig bare å bli kokt. Oppbevaringstips Kantarellene kan ha forskjellige egenskaper avhengig av innhøstingsperioden eller deres...