Produkter for proteinkorn (4)

Hvete Maisflak - Korn Spiret Korn, Hvete Maisflak med Klid og Protein

Hvete Maisflak - Korn Spiret Korn, Hvete Maisflak med Klid og Protein

Dr. Naturi Hvete-Mais Flak er en perfekt frokost for de som følger en sunn livsstil. Flakene er rike på vitamin E, B og en utmerket kilde til fiber og protein. Vekt: 350g Holdbarhet: 12 måneder Pakking: 12 stk / 4,2 KG / boks
Rød Hirse - Korn

Rød Hirse - Korn

Millet er en av de eldste dyrkede plantene i Eurasia. Millet begynte først å bli dyrket for omtrent 7000 år siden, og dette er en verdifull kornavling. Kornet (kalt millet) brukes til å lage supper, frokostblandinger og andre kulinariske produkter; det er et verdifullt fôr for fjærfe. Vekstsesongen varer fra 60 til 120 dager. Planten er thermofil og motstandsdyktig mot tørke, samt mot salinisering av jorden, men tåler ikke sure jordsmonn. Avlingen er på 1417 centner per hektar. Halmen og den grønne massen brukes som fôr til husdyr. I Russland dyrkes den hovedsakelig i de tørre områdene i Volga og Sentral svarte jordsområder. Nærmest glutenfri, derfor kan den anbefales for personer som lider av cøliaki, en medfødt sykdom forårsaket av proteinintoleranse mot noen kornsorter. Millet stimulerer blodproduksjonen. Milletgrøt anbefales for hypertensjon og sykdommer i det kardiovaskulære systemet.
Fôr til Høner

Fôr til Høner

Ekstrudert fjørfefôr for kjøttretning fra 50 til slakt (fôringsrate: 200 g/hode per dag) KOMPOSISJON: Hvete, Fullfett soyamel, Kjøtt- og beinmel, Fiskemel, Solsikkeolje VITAMINKompleks: A, D3, E, B1, B2, B3, B4, B5, B6, BC, B12, H Mineralkompleks: jern, kobber, mangan, jod, selen Granulert, ekstrudert fôr, som er den siste fasen i prosessen med å fôre unge broilere og andre kjøttraser fra 50 dager til slakt. Det er et komplett fôr, og kan også brukes som en del av en mash, forutsatt at det ikke er varmebehandling.
Spelt - Korn

Spelt - Korn

Det er en kornavling. Modning, motstandsdyktig mot mange sopp sykdommer, uformell. Øret er lukket for smuss, mister ikke den akkumulerte fuktigheten, er beskyttet mot skadedyr. Det inneholder mye protein, få kalorier og de fleste aminosyrer som er uerstattelige. Det inneholder andre vitaminer og ulike makro- og mikronæringsstoffer. Mange forskjellige retter kan lages av det: brød, grøt, supper, kjeks, sauser og kremer, tilbehør til fisk, kjøtt og desserter.