Eggpulver
Eggpulver er laget av ferske egg som er behandlet med moderne maskineri, filtrert, pasteurisert og spraytørket for å oppnå et tørt og pulveraktig produkt med 30-37% protein. Det kalles også 'egg pulver' eller 'tørt egg pulver'. Dette produktet er GMO-fritt og har en holdbarhet på 2 år. Foodcom S.A. tilbyr eggpulver i 20-25 kg sekker eller store sekker.
Eggpulver brukes mye i hoteller, sykehus, restauranter og bakerier, spesielt for produkter som kjeks, småkaker og pasta som ikke trenger å heve. I tillegg til eggpulver finnes det også eggeplommepulver og eggehvitepulver. Eggeplommepulver brukes som en erstatning for fersk eggeplomme i ulike matvarer for å tilføre farge, tekstur og emulgeringsevne, spesielt i tilberedning av majones, dressinger, sauser og croissanter. På den annen side brukes eggehvitepulver i en rekke produkter som fisk, kjøtt og potetretter, bakervarer og konfekt.