Produkter for produktmålinger (3)

salsiccia piccante

salsiccia piccante

Piacere Fumè En gang ble det bare røkt for å forlenge holdbarheten til maten... En måte å forberede den på for vinteren eller for de lange havseilasene. Selvfølgelig var røyken en obligatorisk smak og ikke et valg, resultatet av en av de eldste konserveringsteknikkene. Men med årene har smaken av fumé klatret opp på den "gastronomiske hitlisten", og markert en klar overgang fra nødvendighet til ren nytelse for ganen. Det finnes mange delikatesser vi kan vise frem rundt vår Tricolore, og hvis den ultimate ambassadøren for de tyrolske røkeriene er den uforlignelige Speck... Så er Caciocavallo fumé, etter folkets ønske, "for de" fra Valle d'Itria...
Capocollo di Martina Franca

Capocollo di Martina Franca

Capocollo di Martina Franca er en eksklusiv spekemat, produsert etter en gammel håndverks tradisjon. Denne spekematen er preget av en krydret og aromatisk smak, oppnådd takket være bruken av "vincotto pugliese" og røyking med ved fra den middelhavsaktige vegetasjonen. Capocollo er perfekt for å nytes alene eller som en del av et utvalg av spekemat, akkompagnert av lokale oster og viner. Den håndverksmessige bearbeidingen og den unike smaken gjør det til et fremragende produkt innen "gastronomia pugliese".
Salsiccia Martinese

Salsiccia Martinese

La Salsiccia Martinese er en typisk salami fra Puglia, laget med kjøtt av høy kvalitet og krydret med lokale krydder. Denne salami har en smakfull og aromatisk smak, som gjør den perfekt å nyte alene eller som en del av et utvalg av salami. Salsiccia martinese er et håndverksprodukt, laget etter tradisjonelle metoder og med ekte ingredienser. Den unike smaken og den håndverksmessige produksjonen gjør den til et fremragende produkt innen pugliansk gastronomi.