Hvetepasta med egg
Denne pastaen av høy kvalitet er laget av utvalgt hvetemel av premium kvalitet, i henhold til spesialteknologi, samtidig som den bevarer gamle produksjonstradisjoner. Pastaen inneholder ingen kunstige tilsetningsstoffer. Når den er kokt, er pasta med egg tilsatt deigen mer gul, elastisk og har en rikere smak. Denne pastaen inneholder B-vitaminer, som er nødvendige for riktig funksjon av fordøyelsessystemet, samt vitamin E. Under koking beholder pastaen sin næringsverdi, de verdifulle egenskapene til korn, og klistrer ikke sammen eller blir grøtete. Eggpasta gir maten en ny, eksklusiv smak. Eggene inneholder en respektiv konsentrasjon av lettfordøyelige aminosyrer, fett – fosfolipider, spesielt lecitin, kolin, vitaminer og mikroelementer. Lecitin regulerer kolesterolnivåene i blodet, mens kolin er et viktig aktivt stoff som er essensielt for nervecellene.
Næringsinnhold: 100 g
Energiverdi: 1523 kJ / 359 kcal
Fett hvorav mettet fett: 1,5 g 0,5 g
Karbohydrater hvorav sukker: 76,0 g <0,3 g
Proteiner: 12,0 g
Salt: 0,5 g*