Produkter for potetskalpai (9)

Frosne økologiske IQF-poteter

Frosne økologiske IQF-poteter

Poteten, med det latinske navnet Solanum Tberosum, er en spiselig knoll som tilhører familien Solanaceae. Etter innhøsting blir ferske poteter vasket, skrelt, kuttet, blanchert og deretter kuttet før de fryses ned som IQF. Potet fra økologisk landbruk: 100% Total energi: 66 Kcal 280 kJ Kostfiber: 1,9 g Proteiner: 1,6 g Salt: Spor
Hele kamskjell

Hele kamskjell

Premium kamskjell, nøye utvalgt for størrelse, ferskhet og smak.
Kålpott - Bistronomisk

Kålpott - Bistronomisk

Hell retten i en kjele og varm opp i noen minutter på lav varme mens du rører av og til, eller hell innholdet fra boksen i en passende beholder og varm opp i mikrobølgeovn i 2 til 3 minutter på maksimal effekt. Fett: 6,2 g Hvorav mettet fett: 2,5 g Karbohydrater: 3,6 g Hvorav sukker: 1,9 g Fiber: 1,1 g Proteiner: 6,9 g Salt: 1,1 g
Kokte japanske søtpoteter

Kokte japanske søtpoteter

Kokte japanske søtpoteter
Poteter

Poteter

Grønnsaker produsert i Hauts-de-France Økologiske poteter HVE 3 Global G.A.B. Global G.A.B. GRASP
Middels hel potet IAA

Middels hel potet IAA

Ferske, skrelte og blancherte poteter. Middels hele Opprinnelse 100% fransk. Variasjon fast kjøtt eller myk variasjon 100% naturlig produkt uten konserveringsmiddel, uten tilsetningsstoffer, uten sulfitt, uten hjelpestoffer. Ferskt produkt kokt, lavtemperaturkoking og vakuumpakking etter koking og avkjøling. Koking: Kokt Pakking: Kartong på 12 kg Netto vekt: POSE PÅ 4 KG D.L.C.: 42 DAGER
Usøtet Liège-vaffel

Usøtet Liège-vaffel

USØTET LIEGE VAFLE 150g PRISER PÅ FORESPØRSEL, VENNLIGST KONTAKT SALGSDIVISJONEN ref:P10054
Panerte surimi-kamskjell

Panerte surimi-kamskjell

Panerte surimi-kamskjell
Legum party Potetskive 4 mm IAA

Legum party Potetskive 4 mm IAA

Ferske poteter, skrelt, skåret i skiver og blanchert. Skive på 4 mm tykkelse Opprinnelse 100% fransk. Fast eller myk variant 100% naturlig produkt uten konserveringsmidler, uten tilsetningsstoffer, uten sulfitter, uten hjelpestoffer. Ferskt produkt kokt med lav temperatur og vakuumpakket etter koking og avkjøling. Koking: blanchert, forkokt, kokt Pakking: TER Technifil NETTOVEKT: 7 KG POSEN D.L.C.: 12 DAGER