Produkter for potetskalpai (8)

Eple Crumble Pai - Lamour De Paris

Eple Crumble Pai - Lamour De Paris

Cubilia vestibulum interdum nisl a parturient a auctor vestibulum taciti vel bibendum tempor adipiscing suspendisse posuere libero penatibus lorem at interdum tristique iaculis redosan condimentum a ac rutrum mollis consectetur. Aenean nascetur vehicula egestas a adipiscing a est egestas suspendisse parturient diam adipiscing mattis elementum velit pulvinar suscipit sagittis facilisis facilisi tortor morbi at aliquam. Netus nisi volutpat donec condimentum nunc eu sem odio condimentum hendrerit nisl mollis scelerisque ad vitae a eu. Etiam dictumst congue a non class risus sed a. Diam adipiscing a condimentum in a nisl a maecenas libero pharetra tincidunt phasellus justo molestie bibendum. Vestibulum penatibus vestibulum lobortis vehicula euismod a platea taciti a eget in nec cum eget curabitur justo id enim mi velit at cum. Eu amet ut elit a sociis himenaeos eros nunc at pharetra magna suscipit. SKU:900502 we:5, 8 Oz / 165 gr st:3 dager i romtemperatur
Poteter - Rød hud - DESIREE

Poteter - Rød hud - DESIREE

Skinn: Rød Knoller: Store, Lang-oval Kjøtt: Lys gul Tørrstoff: God Koketyp: BC (= ganske fast til melaktig koking)
Maiski fylt kalkunfilet fine champagne - Ferdiglaget kalkunfilet fine champagne

Maiski fylt kalkunfilet fine champagne - Ferdiglaget kalkunfilet fine champagne

Maiski fylt kalkunfilet fine champagne, en fylt, mykt stekt kalkunfilet med et hjerte av velsmakende krydret kjøttdeig i en deilig fine champagnesaus med sopp og et hint av cognac. På bildet serverer vi dette med Maïski grønnsaksgrateng og karamellisert pastinakk.
Poteter - Gul hud - VICTORIA

Poteter - Gul hud - VICTORIA

Skinn: Gult Knoller: Store, Ovale til langovale Kjøtt: Ganske Gult Tørrstoff: Godt Koketyp: B (= ganske fastkokende)
Poteter - Rød hud - ROKO

Poteter - Rød hud - ROKO

Skinn: Rød Knoller: Store, Ovale til rund-ovale Kjøtt: Hvitt Tørrstoff: Medium Koketyp: B (= ganske fastkokende)
Poteter - Gul hud - BINTJE

Poteter - Gul hud - BINTJE

Skinn: Gul Knoller: Store, Lange-ovale Kjøtt: Lys gul Tørrstoff: God Koketyp: BC (= ganske fast til melaktig koking)
Poteter - Rød hud - RED SCARLETT

Poteter - Rød hud - RED SCARLETT

Skinn: Rød Knoller: Store, Lang-oval Kjøtt: Ganske Gult Tørrstoff: Lavt Koketyp: AB (= fast til ganske fast koking)
Maiski kip kaas prei - Forstekt og panert schnitzel med kylling, ost og purre

Maiski kip kaas prei - Forstekt og panert schnitzel med kylling, ost og purre

Maiski kip kaas prei, panert kylling fylt med ostesaus og biter av purre. 125 g/stykke, i bulk 3 kg = 2 x 12 stykker.