Krydder 'BBQ Fisk' - HoReCa
Retter på grillen av fisk - det er alltid smakfullt og originalt. Med vårt krydder vil fisken bli virkelig festlig, aromatisk, mør og med en sprø skorpe. For grilling passer enhver fisk med fast kjøtt, ikke altfor beinete og fet. Den kan tilberedes i biter eller hel, spesielt når det gjelder ferskvannsfisk. Kombiner krydderet med olivenolje og la sausen trekke, deretter gni fisken med den resulterende sausen. La den marinere litt og grill til den er gjennomstekt.
Bruk til
Bruk krydderet til å forberede marinaden, og som topping til grillmat, grillet fisk.
Smak
Pikant, litt krydret
Ingredienser
Mat iodisert salt, tørket hvitløk, tørket løk, røde flak, knust svart pepper, knust fenugreek, malt gurkemeie, malt sitronskall, malt cayennepepper, basilikum, tørket persille, rosmarin, tørket dill.
Næringsverdi per 100 gr.
Proteiner (g / 100g)… 7,5
Fett (g / 100g)… 2,5
Karbohydrater (g / 100g)… 27,0
Energiverdi (kcal / 100g)… 160