Produkter for porki matlagring (5)

Dillfrø - HoReCa

Dillfrø - HoReCa

En krans av stilker og grener av dill i det romerske imperiet ble tildelt fremragende gladiatorer. Brukes til tilberedning av salater, forretter, supper, andre lunsjretter. Brukes til Varme og kalde sauser, supper, kjøttretter, fjærkre-retter, fiskeretter, eggretter, samt til sylting. Smak Bittert gress Næringsverdi per 100 gr. Proteiner (g / 100g)… 16 Fett (g / 100g)… 15 Karbohydrater (g / 100g)… 12 Energiverdi (kcal / 100g)… 250
Erte mel 400g

Erte mel 400g

Erte mel brukes ofte i baking av brød og tortillas, til å lage pasta, samt noen bakverk som donuts og småkaker. Det er nok å tilsette bare 10-20% erte mel til hvetemelet, og disse rettene vil få en unik ertearoma og bli litt sunnere. Erter er rike på vitaminer C, B og PP, samt mineraler som kalsium, magnesium, kalium, fosfor og sink. Maling på steinmøller gjør det mulig å bevare den balanserte naturlige sammensetningen av kornet, noe som gjør det mulig å oppnå en reduksjon i glykemisk indeks. Vekt: 400 g
Krydder 'BBQ Fisk' - HoReCa

Krydder 'BBQ Fisk' - HoReCa

Retter på grillen av fisk - det er alltid smakfullt og originalt. Med vårt krydder vil fisken bli virkelig festlig, aromatisk, mør og med en sprø skorpe. For grilling passer enhver fisk med fast kjøtt, ikke altfor beinete og fet. Den kan tilberedes i biter eller hel, spesielt når det gjelder ferskvannsfisk. Kombiner krydderet med olivenolje og la sausen trekke, deretter gni fisken med den resulterende sausen. La den marinere litt og grill til den er gjennomstekt. Bruk til Bruk krydderet til å forberede marinaden, og som topping til grillmat, grillet fisk. Smak Pikant, litt krydret Ingredienser Mat iodisert salt, tørket hvitløk, tørket løk, røde flak, knust svart pepper, knust fenugreek, malt gurkemeie, malt sitronskall, malt cayennepepper, basilikum, tørket persille, rosmarin, tørket dill. Næringsverdi per 100 gr. Proteiner (g / 100g)… 7,5 Fett (g / 100g)… 2,5 Karbohydrater (g / 100g)… 27,0 Energiverdi (kcal / 100g)… 160
Tørket aubergine - HoReCa

Tørket aubergine - HoReCa

Denne solanaceous bæren kom til Europa fra Persia, og på grunn av oversettelsesvansker ble den ofte kalt en gal eple. Aubergine kom til Russland fra Kaukasus, og derfor hadde den kallenavnet "armensk agurk" i lang tid. Riktig tørket aubergine har en lys aroma og smak av sopp. Denne egenskapen gjør den til en uunnværlig komponent i retter med stuvete grønnsaker eller i enhver stek. Bruk til Supper, sauser, marinader, retter med kjøtt, fjærfe og viltretter. Smak Krydret, bitter, pikant Næringsverdi per 100 g. Proteiner (g / 100g)… 11 Fett (g / 100g)… 1,0 Karbohydrater (g / 100g)… 43 Energiverdi (kcal / 100g)… 230
Krydder til poteter - HoReCa

Krydder til poteter - HoReCa

Denne krydderblandingen har samlet en miks av krydder som vil gi en unik aroma og smak til potetretter. Bruk til Bruk til bakte, stekte eller stuvete poteter Smak Litt krydret Ingredienser Havsalt, malt rød paprika, tørkede løk, tørket hvitløk, malt koriander, malt svart pepper, tørket fennikel, tørket malt rød pepper. Næringsverdi per 100 gr. Proteiner (g / 100g)… 8,0 Fett (g / 100g)… 4,0 Karbohydrater (g / 100g)… 32,0 Energiverdi (kcal / 100g)… 200