Produkter for perle couscous (3)

Sesamfrø

Sesamfrø

Sesamfrø er en allsidig ingrediens tilgjengelig i en rekke farger, inkludert hvit, brun, svart, rød og gul. Disse frøene blir avskallet for å fjerne den svarte skallet før pakking, der mørkere frø gir mest smak. Sesamfrø har en nøtteaktig, frisk smak som eksploderer i munnen, og brukes vanligvis som et dryss på brød og boller. De strøs også over salater og wokretter i asiatisk matlaging. Malte sesamfrø er hovedingrediensen i "Tahini", en basispasta i Midtøsten, og brukes i frøbarer, kyllingretter og risretter.
Soyamel

Soyamel

Elementer forespurt i standard Resultat Utseende Lys gul til lys brun Overensstemmelse Råprotein 46% min 46.15% Råfett 1.0% min 1.10% Råfiber 3.0% maks 2.20% Fuktighet 10 % maks 8.22% Kalsium 0.20% Fosfor 0.65% Totale aminosyrer 4.50% Totalt fordøyelige næringsstoffer 73% min 78.00%
Korianderfrø

Korianderfrø

Korianderfrø er en globalt verdsatt krydder, bare slått av pepper når det gjelder bruk. Disse frøene dyrkes og bearbeides over hele verden, med Egypt som en stor produsent. Korianderfrø gir en varm, kraftig og aromatisk smak som oftest brukes i malt form. De er en hjørnestein i indisk matlaging, og tilfører en touch av sødme og krydder til retter. I indonesisk matlaging brukes koriander i tempeh-oppskrifter og bønneretter. Frøene hever smaken av kål, mais, chutneys og relisher, og brukes også til grønnsaksyltetøy, noe som gjør dem til et allsidig tillegg i ethvert kjøkken.