Produkter for pc bulk kjøp (6)

Kokosflak 250g

Kokosflak 250g

Kokosflak får man fra kjøttet av kokosnøtten, som først tørkes og deretter rives til små flak. Kjøttet er rikt på næringsstoffer som vitaminer: C, E, K og B-vitaminer, samt mineraler: sink, fosfor, magnesium, natrium, kalium, kalsium og jern. Kokos og dets derivater (flak, kokoschips, kokosolje) inneholder mettet fettsyrer. Mettede fettsyrer av animalsk opprinnelse bør begrenses i det daglige kostholdet, men de som kommer fra kokos er bygget opp av betydelig mindre molekyler og omdannes direkte til energi uten å lagres i kroppen som fett. Kokosflak inneholder enorme mengder fiber, som er nødvendig for riktig funksjon av fordøyelsessystemet. Vi finner også små mengder protein og elektrolytter, som bidrar til å opprettholde kroppens syre-base-balanse.<strong>Ingredienser:</strong> kokosflak&nbsp;<strong>Næringsverdi per 100g</strong> Energiinnhold 2695kJ/655k
Svart Ris 1000g VIVIO - Svart Ris 1000g VIVIO

Svart Ris 1000g VIVIO - Svart Ris 1000g VIVIO

Svart ris, etter koking, får en fiolett nyanse, og derfor kalles det også fiolett. Akkurat som brunt ris er det uskalet, noe som gjør det rikt på fiber, vitaminer, spesielt vitamin E, og mineraler: jern, sink, kobber. Svart ris koker lenger enn andre typer ris, fra en halvtime til en time, og vil alltid være litt sprøtt. Det brukes ofte til å lage sunne desserter, for eksempel risdessert med kokosmelk. Svart ris er rikt på antioksidanter som bekjemper frie radikaler, og dermed beskytter oss mot betennelser og mange sykdommer, samt forsinker aldring av cellene. <strong>Ingredienser:</strong> brunt ris <strong>Næringsverdier per 100g</strong> Energiverdi 1498kJ/354kcal - 18% RI* Fett 3,2g - 5% herav mettet fett 0,8g - 4% Karbohydrater 72g - 28% hvorav sukker 0,7g <1% Protein 7,7g - 15% Fiber 3,1g Salt 0,03g <1% *RI - Referanseinntak <strong>Bruk</strong> Skyll risen i kaldt vann.
Kokosflak 250g

Kokosflak 250g

Kokosflak er laget av kjøttet fra kokosnøtten, som først tørkes og deretter males til små chips. Kjøttet er rikt på næringsstoffer som vitaminer: C, E, K og B-gruppen, mineraler: sink, fosfor, magnesium, natrium, kalium, kalsium og jern. Kokos og dens derivater (chips, kokoschips, kokosolje) inneholder mettet fettsyrer. Mettede animalske fettsyrer bør begrenses i det daglige kostholdet, men de som kommer fra kokos er laget av mye mindre molekyler og omdannes direkte til energi uten å akkumuleres i kroppen i form av fett. Kokosflak inneholder enorme mengder fiber, som er nødvendig for en riktig fungerende fordøyelsessystem. Her finner du også små mengder protein og elektrolytter, som bidrar til kroppens syre-base-balanse. <strong> Sammensetning: </strong> Kokosflak &nbsp; <strong> Næringsverdi per 100g </strong> Energi verdi 2695KJ/655kcal - 33% RWS *63g fett - 90% Inkludert mettet fettsyrer 53g - 265% karbohydrater
Mijo 1000g

Mijo 1000g

Hirse er laget av hirse. Det hjelper med å motvirke kroppens acidifisering, styrker immuniteten og er næringsrikt og lett fordøyelig. Naturlig glutenfritt. Dets store fordel er det høye innholdet av B-vitaminer, hematopoietisk jern og kobber. Det er en utmerket kilde til kostfiber samt kalium, magnesium, kalsium og natrium. Det gir kroppen lett fordøyelig protein og komplekse karbohydrater, som er grunnlaget for et sunt kosthold. Hirse har en antiviral og styrkende effekt, og hjelper med å gjenopprette kroppens syre-base-balanse. B-vitaminene og jernvitaminene har hematopoietisk effekt. Hirse bidrar til å redusere betennelse i kroppen, har en oppvarmende effekt, forbedrer stoffskiftet, samt konsentrasjon og hukommelse. Det høye innholdet av kalsium- og silisiumforbindelser styrker tenner og bein. - 4% inkluderer mettet fett 0,4g - 2% av karbohydrater 72,1g - 28% inkludert sukker 0,8g - 1% av protein 10.
Tørkede hele tranebær 1000g - Vivio

Tørkede hele tranebær 1000g - Vivio

Tørket hel tranebær er naturlige frukter som er tørket i sin helhet, med en raffinert syrlig-søt smak. Fruktene ligner på tørkede rosiner, men er større, har en saftig farge og en elastisk konsistens. Tranebær har et bredt bruksområde i kjøkken over hele verden. Tranebær er en rik kilde til vitaminer (C, B-vitaminer, E, K), mineraler (natrium, kalium, fosfor, kalsium, magnesium, mangan, jern), fiber, organiske syrer, karotenoider, flavonoider, garvesyrer og pektin. Tranebær mister ikke sine egenskaper under varmebehandling, så det er helsefordelaktig å konsumere produkter laget av dem, som ikke er så sure som ferske tranebær. Tranebær er også effektivt i forebygging av tilbakefall av urinveisinfeksjoner. Det gjør urinen sur, noe som fører til at bakteriene i blæren drepes. I tillegg reduserer syrene i tranebær bakterienes vedheft, noe som gjør at de blir utskilt med urinen.
Sultan rosiner 1000g vivio

Sultan rosiner 1000g vivio

Rosiner har vært kjent og brukt i verdens kjøkken i århundrer. Tørkede druer er ikke bare velsmakende, men også sunne. Sultanarosiner skiller seg fra andre typer rosiner ved sin eksepsjonelt søte smak, som mangler den syrlige smaken som er karakteristisk for andre varianter i denne gruppen. Med hjelp av sollys, i modningen av druene, utfelles deres naturlige sukker, fruktose, noe som gjør at rosiner gleder oss med sødme og unik smak. Rosiner inneholder store mengder kalium og fosfor, som har en positiv effekt på det kardiovaskulære systemet. De er en rik kilde til verdifulle vitaminer: A, C, E, B-vitaminer samt mikro- og makroelementer: kalium, sink, kalsium, jern og magnesium. Rosiner inneholder verdifulle kostfiber, som er nødvendige for riktig funksjon av fordøyelsessystemet. De inneholder jern, kobber og vitaminer som er nødvendige for produksjon av røde blodlegemer og oksigentransport i kroppen.