Produkter for paracetamol (5)

D-Panthenol

D-Panthenol

D-Panthenol eller Dexpanthenol er en forløper for vitamin B og en til panthotensyre tilhørende alkohol. Det viskøse, gulaktige til klare produktet produseres syntetisk. Det er følsomt for økt temperatur og bør behandles ved en pH-verdi mellom fire og seks. D-Panthenol er lett løselig i vann og etanol og er uløselig i fett og oljer. Menneskekroppen omdanner D-Panthenol til vitamin B5. CAS-nummer: 81-13-0 EINECS: 201-327-3 Holdbarhet: 2 år Lagring: bør oppbevares på et kjølig, tørt og lysbeskyttet sted i originalemballasjen.
Natriumacetat

Natriumacetat

Natriumacetat er natriumsaltet av eddiksyre og fremstilles ved reaksjonen mellom eddiksyre og en natriumforbindelse. Det er et fargeløst salt med svak eddiklukt, som er godt løselig i vann, men dårlig løselig i alkohol. Når en mettet natriumacetatløsning krystalliserer, avgis det varme. Bruk: Matvarer: * Syregulator * Konserveringsmiddel Kosmetikk: * Puffer * Maskering av grunnlukt Teknisk: * Produksjon av håndvarmere * Energilagring CAS (trihydrat): 6131-90-4 CAS (vannfritt): 127-09-3 Lagring: kjølig, tørt, lysbeskyttet, oppbevares i lukkede beholdere Tilsetningsstoff: E262 Summenformel: C2H3NaO2
L-Selenometionin

L-Selenometionin

L-Selenometionin 0,5 %
Natriumlaktat

Natriumlaktat

er et natriumsalt av melkesyre. Natriumlaktat tilhører gruppen av fuktighetsgivende stoffer for huden, som opprettholder hudens egen fuktighet og bidrar til en lett sur pH-verdi. Stoffene (glyserin, urea og organiske syrer) danner sammen Natural Moisturizing Factor (NMF). I EU er natriumlaktat kjent som tilsetningsstoff E 325. Saltet er lett løselig i vann. Væsken er nesten fargeløs og nesten uten lukt eller smak. Natriumlaktat er også tilgjengelig i ulike konsentrasjoner (50 % / 60 %), på forespørsel med justert pH-verdi. Kvaliteter: 50 %, 50 % pH 5.5, 60 % Utseende: klar til hvit CAS-nummer: 72-17-3 INCI: Natriumlaktat Holdbarhet: 2 år Lagring: bør oppbevares på et kjølig, tørt og lysbeskyttet sted, i forseglede emballasje
L-Lysin

L-Lysin

L-Lysin HCl, fermentert, anti-klumpemiddel