Produkter for pale france (2)

Ravioli Agnolotti Piemontesi

Ravioli Agnolotti Piemontesi

Agnolotti piemontesi er en autentisk spesialitet fra Piemonte, som stammer fra en regional oppskrift fra 1800-tallet. Disse ravioliene er fylt med tre typer ferskt og magert kjøtt (storfe, svin og hvitt kjøtt) og sesongens grønnsaker (stekt kål, mangold eller spinat avhengig av sesongen). Hovedingrediensene inkluderer kokt skinke, roast beef, kokt kylling, spinat, stekt svin, stekt kål og mortadella. Denne kombinasjonen av smaker gir en unik og tradisjonell kulinarisk opplevelse, perfekt for de som ønsker å smake på ekte piemontesisk mat.
Avskallede stålstenger

Avskallede stålstenger

Stålstenger med diameter fra Ø20 til Ø120 med avvirkning fra 2 til 5 mm Tilgjengelige ståltyper: CK45 Tilgjengelige ståltyper: 20MnV6 Tilgjengelige ståltyper: 38MnV6/38MnVS6 Tilgjengelige ståltyper: 42CrMo4+QT