Alpilles Hager - Bringebær - Rørsukker Syltetøy
Rigorøst utvalgte frukter blir kokt i kjele med rørersukker for å oppnå deilige syltetøy med en unik smak.
Syltetøyene i denne serien kalles "ekstra". De er laget med mer enn 50g frukt per 100g (unntatt oppskrifter med sitrusfrukter). De har et gjennomsnittlig sukkerinnhold på 60%.
Gourmetnyheter i 2015!
(glass på 270g)
Disse deilige og autentiske produktene har alltid vært populære. Ideelle med yoghurt, iskrem og som fyll i bakverk, samt til å smøre på pannekaker, brioche, vafler, brød...
Syltetøy av melk
Melkespecialitet, en kremet blanding av fersk melk og sukker med en fin smak av melkekaramell. Svært lavt fettinnhold og høyt kalsiuminnhold.
Karamellkrem med havsalt fra Camargue
Fristelsen er stor... og gleden er tilsvarende! I sammensetning av glass, som topping på en vakker pocheret frukt, på en eplekake...
Best før-dato*: 3 år
Nettovekt: 370g og to formater 750g for Abricot de Provence og Jordbær.
Sukkerinnhold: 62%
Distribusjonskanal: Selskapet Confit de Provence har valgt å differensiere enkelte serier basert på distribusjonsnettverket sitt. Slik finner du merkene Vergers des Alpilles samt deres variant Vergers Bio i store og mellomstore butikker i ditt område.