ETD Serie - Vertikal
Vi kan tilby den vertikale og horisontale Kjøtt Trommelmaskinen vi produserer med følgende funksjoner:
Timevis produktbehandlingskapasitet fra 300 til 1 000 kg
kjølt
Skje Røring
Bevegelig produktblanding og produktutslipp
Med disse funksjonene gir maskinene våre produktet,
Marinering / Marinerer
Det mørner kjøttet.
blander det
Det er som å hvile i 36 timer
Det fremskynder produksjonsprosessen
Flasket/Klar til å lage mat
Vakuum
Det muliggjør transport uten å bryte kuldekjeden.
Vår vakuumtrommel er designet for å massere og mykne produkter som skinke, skulder, ribeye, entrecôte osv. under vakuum. Med sin sylinderformede kropp og fiskebensstruktur innvendig, sikrer den at produktet homogeniseres jevnt. Med sitt brede justeringsområde av automatiseringssystemet i henhold til etterspørselen, sikrer den økt ferdigprodukt og den beste bindingen av proteiner til kjøttet.