Produkter for nordstrandost (4)

Geitost med Rosmarinskorpe

Geitost med Rosmarinskorpe

Presset pastaost laget med pasteurisert geitemelk og en rosmarinskorpe, med en minimum modningsperiode på 30 dager.
Sauost modnet med trøffel - Pasteurisert sauost modnet med trøffel

Sauost modnet med trøffel - Pasteurisert sauost modnet med trøffel

Pasteurisert sauemelk, svart trøffelpate (Champignon-sopp (Agaricus Bisporus), (Boletus Edulis og beslektede grupper), solsikkeolje, svart trøffel (Tuber Aestivum Vitt), salt, pepper, sukker, buljonggranulat (havsalt, gjærekstrakt, brunt sukker, krydderekstrakt, karamellisert sukker, maltodextrin, palmefett, gurkemeie), dextrose, potetstivelse, gjærekstrakt, krydder (løk, muskatblomme, hvitløk og gurkemeie, tomatpulver), svart trøffel, smakforsterker, syre regulator (sitronsyre), antioksidant (askorbinsyre), salt, kalsiumklorid, løpe, melkesyrebakterier, konserveringsmidler: lysozym (avledet fra egg), Natamycin på skallet. Smak: Intens Aroma: Karakteristisk for sauemelkost med aroma av trøffel. Farge: Lys gul med svarte årer av trøffelpate. Konsistens: Hard Fjern osteskallet før konsum.
Manchego Ost DOP i Porjoner

Manchego Ost DOP i Porjoner

Manchego-osten skiller seg fra andre oster laget i Spania ved sitt ytre utseende, som er identifisert med en kaseinplate, hvor ordet Manchego og et serienummer vises, noe som gjør det mulig å spore produktet og autentisere det gjennom Kontrollrådet for opprinnelsesbetegnelsen Manchega. Innvendig er osten av elfenbensfarge, med øyne fordelt jevnt. Den har en smøraktig tekstur, smelter i munnen, med en klar, mild, dyp smak, typisk for sauemelk. Alle våre oster er laget uten tilsetningsstoffer og er fri for lysozym, natamycine og sorbater. Uten gluten.
Rocinante Geitoster

Rocinante Geitoster

Presset pastaost laget med pasteurisert geitemelk. Myk Geitost Rocinante - Modnet i 7 dager. Halvmodnet Geitost Rocinante - Modnet i 1 måned.