Produkter for nordstrandost (4)

Rocinante Geitoster

Rocinante Geitoster

Presset pastaost laget med pasteurisert geitemelk. Myk Geitost Rocinante - Modnet i 7 dager. Halvmodnet Geitost Rocinante - Modnet i 1 måned.
Sauost modnet med trøffel - Pasteurisert sauost modnet med trøffel

Sauost modnet med trøffel - Pasteurisert sauost modnet med trøffel

Pasteurisert sauemelk, svart trøffelpate (Champignon-sopp (Agaricus Bisporus), (Boletus Edulis og beslektede grupper), solsikkeolje, svart trøffel (Tuber Aestivum Vitt), salt, pepper, sukker, buljonggranulat (havsalt, gjærekstrakt, brunt sukker, krydderekstrakt, karamellisert sukker, maltodextrin, palmefett, gurkemeie), dextrose, potetstivelse, gjærekstrakt, krydder (løk, muskatblomme, hvitløk og gurkemeie, tomatpulver), svart trøffel, smakforsterker, syre regulator (sitronsyre), antioksidant (askorbinsyre), salt, kalsiumklorid, løpe, melkesyrebakterier, konserveringsmidler: lysozym (avledet fra egg), Natamycin på skallet. Smak: Intens Aroma: Karakteristisk for sauemelkost med aroma av trøffel. Farge: Lys gul med svarte årer av trøffelpate. Konsistens: Hard Fjern osteskallet før konsum.
Iberisk ost i porsjoner

Iberisk ost i porsjoner

Iberisk ost er en presset ost laget av en blanding av tre typer melk (ku, sau og geit). Det er den mest populære osten i Spania, og i henhold til proporsjonene fastsatt i avsnitt 4 i vedlegg I til kongelig dekret 262/2011, av 28. februar, som godkjenner kvalitetsnormene for oster og smeltede oster. All ost som markedsføres med betegnelsen "Iberisk", må være laget med fersk melk i følgende proporsjoner: maks 50 % melk fra ku, minimum 15 % melk fra geit og minimum 15 % melk fra sau. Den produseres hele året. Vi skiller mellom semi-modnet og modnet ost basert på modningstiden. Den første har en modningstid på én til tre måneder, presset pasta, kompakt masse men ikke lukket, med små hulrom over hele snittet og en halmgul farge på en elfenbensbakgrunn, på grunn av blandingen av de tre melkene. Den modnede osten har en modningstid på tre til seks måneder.
Manchego Ost DOP i Porjoner

Manchego Ost DOP i Porjoner

Manchego-osten skiller seg fra andre oster laget i Spania ved sitt ytre utseende, som er identifisert med en kaseinplate, hvor ordet Manchego og et serienummer vises, noe som gjør det mulig å spore produktet og autentisere det gjennom Kontrollrådet for opprinnelsesbetegnelsen Manchega. Innvendig er osten av elfenbensfarge, med øyne fordelt jevnt. Den har en smøraktig tekstur, smelter i munnen, med en klar, mild, dyp smak, typisk for sauemelk. Alle våre oster er laget uten tilsetningsstoffer og er fri for lysozym, natamycine og sorbater. Uten gluten.