Produkter for norditaliensk ost fra arla (3)

Reblochon AOP Skive Ligueil 500g - Oster

Reblochon AOP Skive Ligueil 500g - Oster

Ukokt presset ost laget av rå melk fra ku, modnet i minimum 15 dager, skivet og fryst. Tartiflette, salte paier, pizza, salat, smørbrød..
ANSJOS I OLIVENOLJE - SALTET

ANSJOS I OLIVENOLJE - SALTET

De som elsker ansjos vet at ansjosfileter i olivenolje gir en uendelig glede og passer perfekt i mange oppskrifter der de tilfører sin kraftige smak av fisk og salt. Ansjos i olivenolje brukes nesten som et krydder, for å gi en unik og deilig smak til hver oppskrift de inngår i. Kombinere ansjos med andre smaker Før vi snakker om oppskrifter, her er en liste over ingredienser som passer perfekt med ansjosfileter marinert i olivenolje. Hvis du har en oppskrift som hovedsakelig bruker disse ingrediensene, kan du uten tvil legge til ansjos og lykkes hver gang: - Grønn eller svart oliven - Tomat (fersk, knust, cherrytomat...) - Kapers - Grillede paprika - Squash - Poteter - Mozzarella- og fetaost - Hardkokt egg, majones eller omelett - Hvitløk.
Bleu D'Auvergne - Oster

Bleu D'Auvergne - Oster

Bleu D'auvergne - Oster