Produkter for norditaliensk gorgonzola (8)

Hvitvin - Crémant De Loire Château Du Breuil Økologisk - HVITVIN

Hvitvin - Crémant De Loire Château Du Breuil Økologisk - HVITVIN

Druetype: 60 % chenin, 40 % chardonnay. Jord: Grønn skifer med purpurfargede partier over skiferjord. Beskjæring: Guyot Poussard-beskjæring. Arbeid: Nøye knoppfjerning, mekanisk bladfjerning. Vingården drives økologisk. Jordarbeid utføres med presisjon og stor respekt for mikrobiell liv. Plantevern er basert på nøye observasjon av vegetasjonen og stor reaksjonsevne. Høsting: Håndplukking i 20 kg perforerte kasser. Druene sorteres nøye i vinmarken, i begynnelsen av den gyldne fasen, og er fri for råte. Vinifikasjon og lagring: Fraksjonert pneumatiske pressing. Kun hjertene av cuvéene beholdes. Retur og beskjæring sorteres bort. Alkohol- og malolaktisk gjæring i rustfrie ståltanker. Serveringstemperatur: 8-10 °C
Bleu D'Auvergne - Oster

Bleu D'Auvergne - Oster

Bleu D'auvergne - Oster
Pouilly-Fuissé - Domaine François 1er - BURGUND

Pouilly-Fuissé - Domaine François 1er - BURGUND

Pouilly-Fuissé - Domaine François 1er - BOURGOGNE Råd fra vinmakeren: serveres mellom 10 og 12°C Lagringstid: 5 til 7 år Domaine: Domaine François 1er Appellasjon: Pouilly-Fuissé Årgang: 2019 Druetype: Chardonnay Kultur: Fornuftig Merke: Kontrollert opprinnelsesbetegnelse
Ost Chanakh 300g

Ost Chanakh 300g

Ost Chanakh 300g
BURGUNDY CHARDONNAY - HVITVIN

BURGUNDY CHARDONNAY - HVITVIN

DOMAINE DE LA TASSEE D'OR 13,00% 2016 75 cl
ANSJOS I OLIVENOLJE - SALTET

ANSJOS I OLIVENOLJE - SALTET

De som elsker ansjos vet at ansjosfileter i olivenolje gir en uendelig glede og passer perfekt i mange oppskrifter der de tilfører sin kraftige smak av fisk og salt. Ansjos i olivenolje brukes nesten som et krydder, for å gi en unik og deilig smak til hver oppskrift de inngår i. Kombinere ansjos med andre smaker Før vi snakker om oppskrifter, her er en liste over ingredienser som passer perfekt med ansjosfileter marinert i olivenolje. Hvis du har en oppskrift som hovedsakelig bruker disse ingrediensene, kan du uten tvil legge til ansjos og lykkes hver gang: - Grønn eller svart oliven - Tomat (fersk, knust, cherrytomat...) - Kapers - Grillede paprika - Squash - Poteter - Mozzarella- og fetaost - Hardkokt egg, majones eller omelett - Hvitløk.
Pasteurisert Smør 1/2 Salt

Pasteurisert Smør 1/2 Salt

Pasteurisert Smør 1/2 Salt Ref: BEU001 Innhold: 250 g
Frosne Runde Aubergine Beignets

Frosne Runde Aubergine Beignets

Disse donutsene er laget med ekte skiver av aubergine og en tynn, sprø deig. FORPAKNING: 6 x 1 kg = 6 kg