Produkter for norditaliensk gorgonzola (2)

Crémant de Bourgogne - Blanc de Blanc

Crémant de Bourgogne - Blanc de Blanc

Druene høstes for hånd. For denne Cuvée bruker vi kun de første pressene kun de første pressene av våre beste årganger. Vinen modnes i tanker kun under den første alkoholfermenteringen. i omtrent 3 måneder, etterfulgt av tapping med vår andre fermentering andre fermentering for å skape fine bobler. Vinen lagres deretter på lister i minimum 1 år for optimal kvalitet. Mat- og vinparinger : Blanc de Blancs er et ideelt følge til aperitiffer eller enkeltgrillet fisk. enkeltgrillet fisk eller stekt kalv med oliven. Aromer & Smaker : Denne Crémant de Bourgogne har en lys gylden farge med fine bobler. med noter av sitrusfrukter. Sitron og lime dominerer og gir en herlig friskhet til ganen. friskhet på ganen. Mineraliteten fra druesortene plantet i leire-kalkstein jord, gir denne vinen en solid kompleksitet som vil appellere til de som liker å oppdage nye ting.
Burgundviner - Hvit

Burgundviner - Hvit

Vignoble : Helt sør i Bourgogne, ved grensen til Beaujolais, strekker området for appellasjonen seg utover landsbyen. Landsbyen Saint-Vérand har et "d", men appellasjonen har ikke det fordi den høstes fra seks landsbyer. Den ble etablert i 1971, og er den nest siste appellasjonen som ble tildelt i Mâconnais-regionen. Viticulture : Jorden : en jura-kalkstein som forsterker de kalkholdige lagene i Côte-d'Or, ideell for Chardonnay. Plantetetthet : 8 500 planter/hektar. Beskjæring : Guyot. Høsting : Håndplukking. Avkastning : 55 til 65 hl/ha, som gjør at druene kan avsløre nyansene i vårt terroir. Vinifikasjon : Veldig langsom pressing, for å respektere frukten. Saftene fra siste pressing blir ikke beholdt. Lagring : I tank i 6 til 8 måneder. Gjennom hele prosessen tas beslutningene hovedsakelig basert på smakinger. Disse dataene suppleres naturligvis med tekniske analyser. Som for alle vinene fra eiendommen.