Produkter for norditaliensk gorgonzola (5)

Kylling Ravioli - Smaker fra Italia

Kylling Ravioli - Smaker fra Italia

Deilig for to, disse smakfulle kylling-ravioliene er nøye tilberedt med en tomatsaus infundert med urter fra Provence, for et komplett og smakfullt måltid.
Blåbær Fruktkrem 1

Blåbær Fruktkrem 1

Kombinert med alkohol, fruktsitring og sukker. De passer perfekt som aperitiff, tilsatt en musserende vin for en festlig Kir, eller bare med en veldig kald hvitvin. Et bredt utvalg av smaker for våre fruktkremer som også kan nytes alene med bare noen isbiter.
ARTISANAL SVARTKURVER-SORBET - Les Fruitées

ARTISANAL SVARTKURVER-SORBET - Les Fruitées

Sorbet med svart solbær er et must i iskrem-sesongen. Den uforlignelige smaken, som er veldig fruktig og syrlig, vil få deg til å fryse av glede. Den passer veldig godt sammen med vaniljeis eller med andre sorbeter, som de med bær. Våre iskrem og sorbeter er laget i vårt verksted etter våre originale oppskrifter, ved å bruke utelukkende edle og utvalgte ingredienser. Vi bruker verken fargestoffer eller aromaer. Du vil derfor finne smaken av det som er i våre iskrem og sorbeter. Å lage ekte, gode iskrem og sorbeter er enkelt. Det handler bare om å forestille seg gode oppskrifter, bruke autentiske og kvalitetsingredienser, og legge mye lidenskap i det! Næringsverdier per 100g Energi 557kJ / 132kcal, Fett 1,0g, Hvorav mettet fett 0g, Karbohydrater 29g, Hvorav sukker 23g, Proteiner 0g, Salt 0g Forpakning: krukke på 0,6L Best før: 12 måneder
Gentian Blåbær - RØDE FRUKTER

Gentian Blåbær - RØDE FRUKTER

Inneholder mindre enn 2% alkohol. Myrtille Gentiane syltetøy er en fengslende fusjon av villhet og delikatesse, som kombinerer den dristige og søte smaken av blåbær med de subtile og jordaktige tonene fra gentianaroten. Dette unike og sofistikerte syltetøyet vitner om håndverket i smakskombinasjonen, noe som resulterer i en pålegg som tilbyr en symfoni av smaker i munnen.
FERSK CASSOULET FRA CASTELNAUDARY MED ANDERCONFIT - FERSK

FERSK CASSOULET FRA CASTELNAUDARY MED ANDERCONFIT - FERSK

Tradisjonell ovnsforberedelse: fjern beskyttelsesfilmen og forvarm ovnen til 7/240°C. Senk deretter temperaturen til 5/150°C (5) for å sette inn "cassole" i ovnen i: - 20 minutter for en porsjon - 45 minutter for to porsjoner - 1 time og 15 minutter for fire porsjoner