Produkter for naturopath (3)

Antioksidasjon

Antioksidasjon

RoxFox® Produksjonsbeskyttelse med rosmarin Pølseprodukter, salatdressinger, delikatessevarer eller ferdigretter - uansett hva det er, setter forbrukerne pris på fersk, visuelt perfekt mat. Optimaliser produktkvaliteten og ferskheten med RoxFox®-produkter. Samtidig sikrer du fargestabiliteten og velger maksimal produktbeskyttelse. RoxFox® er tilgjengelig i vannløselige eller oljeløselige varianter, samt i E-nummerfri variant "N". N for naturlig RoxFox®-produktene W-N og O-N har hver en harmonisk smakprofil, samtidig som de tilbyr antioksidantpotensial. Bortsett fra indikasjon av krydder eller krydderekstrakt, er det ikke nødvendig med ytterligere deklarasjon ved bruk av RoxFox® W-N og RoxFox® O-N. Dermed er det ikke nødvendig å deklarere et E-nummer under den tyske forskriften for tilsetningsstoffer i mat (ZZulV). RoxFox® fordeler: Optimalisering av produktkvalitet Optimal fargestabilisering Optimal distribusjon av aktive stoffer Bruk i saltlake-applikasjoner Bruk i produkter med høyt innhold av olje og fett Forhindrer fett auto-oksidasjon
L-Tryptofan

L-Tryptofan

L-Tryptofan bidrar til en avslappende søvn og mer energi om dagen. L-Tryptofan har egenskapen til å bli omdannet til serotonin i kroppen. Dette fungerer som utgangsstoff for det søvnfremmende hormonet melatonin. Tryptofan er blant annet godkjent som legemiddel for behandling av søvnforstyrrelser i Tyskland. L-Tryptofan er et reseptfritt legemiddel og anbefales i en dosering på 500 mg.
Antioksidasjon

Antioksidasjon

RoxFox® Produktbeskyttelse med rosmarin Pølseprodukter, salatdressinger, delikatesser eller ferdigmat - uansett hva det er, setter forbrukerne pris på fersk, visuelt perfekt mat. Optimaliser produktkvaliteten og ferskheten med RoxFox®-produkter. Samtidig sikrer du fargestabiliteten og velger maksimal produktbeskyttelse. RoxFox® er tilgjengelig i vannløselige eller oljeløselige varianter, samt i E-nummerfri variant "N". N for naturlig RoxFox®-produktene W-N og O-N har hver en harmonisk smakprofil, samtidig som de tilbyr antioksidantpotensial. Bortsett fra indikasjon av krydder eller krydderekstrakt, er ingen ytterligere deklarasjon nødvendig ved bruk av RoxFox® W-N og RoxFox® O-N. Dermed er det ikke nødvendig å deklarere et E-nummer i henhold til den tyske forskriften om tilsetningsstoffer i mat (ZZulV). RoxFox® fordeler: Optimalisering av produktkvalitet Optimal fargestabilisering Optimal distribusjon av aktive stoffer Bruk i saltlake-applikasjoner Bruk i produkter med høyt innhold av olje og fett Forhindrer fett auto-oksidasjon