Produkter for natriumaskorbat (5)

Natrium Isopropyl Xanthate (SIPX) - Natrium Isopropyl Xanthate (SIPX)

Natrium Isopropyl Xanthate (SIPX) - Natrium Isopropyl Xanthate (SIPX)

Natrium Isopropyl Xanthate (SIPX)
Kaliumsorbat

Kaliumsorbat

Kaliumsorbat er et høyeffektivt, trygt og giftfritt konserveringsmiddel for mat. Selv om kaliumsorbat er ett av mange konserveringsmidler på markedet, er det et av de beste, da det er harmløst og allsidig. Kaliumsorbat produseres for det meste syntetisk. Det er et smak- og luktfritt pulver. Ifølge FDA anses det som trygt å bruke, da det brytes ned i kroppen til vann og karbondioksid. Det står på listen over konserveringsmidler som kan brukes i kosmetiske produkter med begrensninger. Den maksimalt tillatte konsentrasjonen i sluttproduktet er 0,6 %, beregnet som sorbinsyre. Det fungerer best i et surt miljø, ellers er egenskapene mye svakere.
Natriumascorbat E301 - Mattilsetningsstoffer

Natriumascorbat E301 - Mattilsetningsstoffer

Natriumasorbat E301 - Mattilsetningsstoffer
Natriumklorid (Bordsalt)

Natriumklorid (Bordsalt)

Natriumklorid er en uorganisk kjemisk forbindelse fra kloridgruppen, salt av saltsyre og natrium. Det er hovedkomponenten i bordsalt, både til matlaging og veisalt. Den teknologiske prosessen for å fremstille bordsalt innebærer termisk konsentrering av saltvann og krystallisering av salt fra dette vannet. I naturen forekommer det som et mineral og danner saltforekomster kjent som halitt. Natriumklorid forekommer som et fint krystallinsk hvitt pulver med en karakteristisk salt lukt og smak. Det har sterke hygroskopiske egenskaper. Produktet som tilbys av Foodcom er ikke genmodifisert. Foodcom tilbyr også bordsalt uten antiklumpemidler.
Natriumklorid

Natriumklorid

Natriumklorid er en uorganisk kjemisk forbindelse fra kloridgruppen, et salt av saltsyre og natrium. Det er hovedkomponenten i bordsalt, matlagingssalt og veisalt. Den teknologiske prosessen for å fremstille salt ved koking innebærer termisk konsentrering av saltvann og krystallisering av salt fra dette vannet. I naturen forekommer det som en mineralbestanddel og danner saltlager kjent som halitt. Natriumklorid forekommer i form av et fint, hvitt krystallinsk pulver som har en karakteristisk salt lukt og smak. Det har sterke hygroskopiske egenskaper. Produktet som tilbys av Foodcom er ikke genmodifisert. Foodcom tilbyr også matvarekvalitet ølsalt uten klumpdannende midler.