Produkter for mount (3)

Hjelp til kremdispenseren

Hjelp til kremdispenseren

Hvorfor slipper ikke kremdispenseren min ut noe? Hvis det ikke kommer noe ut av kremdispenseren når du trykker på knappen, er det stor sjanse for at ventilene i toppen har sluttet å fungere som de skal. Bytt ut ventilene i dispenserhodet og sjekk om problemet løser seg. Kommer kremfløten ut med kraft fra spissen når du fyller dispenseren? Dette indikerer først og fremst at ventilene i toppen av dispenseren er ødelagt eller i ferd med å gå i stykker, det beste er å bytte ut ventilen. Kremfløten frigjøres som væske, og ikke som en fast krem Sjekk at fløten du bruker har et tilstrekkelig høyt fettinnhold, vanligvis må fløten for pisking og tykning ha et fettinnhold på 32%.
Forbered pisket krem på 5 minutter med N2O krempatroner

Forbered pisket krem på 5 minutter med N2O krempatroner

Kremfløte er en essensiell komponent i mange kulinariske forberedelser. Den brukes i husholdninger, bakerier, restauranter, kafeer og andre steder. Imidlertid kan prosessen med å lage kremfløte ta mye tid og være avskrekkende, og det er heller ingen garanti for å alltid oppnå de beste resultatene, spesielt hvis man prøver å lage det på en tradisjonell måte. De dagene da det å lage kremfløte ble ansett som noe bare eksperter kunne gjøre, er forbi. I dag er det å lage kremfløte en enkel oppgave, og selv en nybegynner kan lage kremfløte med total perfeksjon. Ja, vi snakker om den innovative kremfløtesprøyten som ikke bare gir deg fersk, luftig og lett kremfløte på et blunk, men som også forvandler deg til en ekspert barista eller kokk hjemme.
Hva er en krem-sifon

Hva er en krem-sifon

En kremfløte-sifon er en enhet laget av aluminium eller stål som kan inneholde omtrent 8 gram lystgass (N2O) for å trykksette flasken og frigjøre lystgassen, slik at den kan løse seg opp i de tilsatte væskene. Når gassen frigjøres ved å åpne ventilen på kremfløte-sifonen og trykke på spaken, strømmer væsken ut gjennom dysen under høyt trykk. Bobler dannes for å omdanne væsken (avhengig av type væske) til en mousse eller skum. Hvordan lager man kremfløte med sifon? Når man ønsker å lage kremfløte, må man bruke tykk krem. Denne kremen kan ha et fettinnhold på 27-36%. Når man bruker sifonen for kremfløte, frigjøres trykket, noe som får lystgassen i fettmolekylet til å utvide seg og danne kremfløte. Kremfløte-sifonen gir 4 ganger mer mengde sammenlignet med håndpisket krem.