Produkter for mccain matvarer (3)

Soyaproteinkonsentrat 60% – Fôrgrad

Soyaproteinkonsentrat 60% – Fôrgrad

Soyaproteinkonsentrat (SPC) er et renset produkt som er oppnådd fra avskallet og avfettet soyamel, ved å separere karbohydrater (løselige sukkerarter) ved hjelp av den nyeste ekstraksjonsteknologien i EU.
Frossen Smør

Frossen Smør

Navnet smør er forbeholdt produkter uten vegetabilske fettblandinger med et spesifikt melkefettinnhold - minst 82 % (ikke mer enn 16 % vann og 2 % tørr melkefettfri melk). Det lages ved å piske fersk eller fermentert krem eller melk for å skille smørfettet fra kjernemelken. Produktet er rikt på vitaminene A, D, K.
Anhydrous melkefett (AMF)

Anhydrous melkefett (AMF)

Anhydrous melkefett (AMF) kan lages av smør eller 35%-45% krem, avhengig av sesongen. Produksjonsprosessen består av å fjerne nesten alt vannet og ikke-fettstoffene ved hjelp av sentrifuger. Takket være dette er produktet lettere å bevare og lagre, da det inneholder mindre vann.