Produkter for mccain matvarer (5)

Mandel Flak 250g

Mandel Flak 250g

Mandelflak, akkurat som mandler, er rike på næringsstoffer. De inneholder vitaminer, mineraler, protein og fiber, og har dermed helsebringende egenskaper. De har et høyt innhold av sunne umettede fettsyrer. Umettede fettsyrer er en nødvendig komponent i et sunt kosthold. Det antas at regelmessig inntak kan senke det totale kolesterolnivået. Mandler er rike på vitamin E, en kjent antioksidant, et stoff som stopper oksidasjonsprosesser, og dermed åpner blodårene og motvirker hjerte- og karsykdommer samt bremser aldring av cellene. Det antas at mandler bidrar til å opprettholde sunne bein gjennom innholdet av: kalsium, magnesium, mangan, kobber, vitamin K, protein og sink. I tillegg inneholder mandler: B-vitaminer, fiber og fosfor. <strong>Ingredienser:</strong> mandler <strong>Næringsverdi per 100g</strong> Energiinnhold 2489kJ/602kcal - 30% RI* Fett 50,6g - 72% hvorav mettet fett 3,9g - 20% Karbohydrater 9,5g - 4% hvorav sukker 5g - 6%
Anhydrous melkefett (AMF)

Anhydrous melkefett (AMF)

Anhydrous melkefett (AMF) kan lages av smør eller 35%-45% krem, avhengig av sesongen. Produksjonsprosessen består av å fjerne nesten alt vannet og ikke-fettstoffene ved hjelp av sentrifuger. Takket være dette er produktet lettere å bevare og lagre, da det inneholder mindre vann.
Mel emballasje

Mel emballasje

Det finnes mange typer og sorter mel på markedet. Avhengig av dine behov, vil vi produsere emballasje som møter dine krav. Vi anbefaler semi-transparent emballasje som gjør det mulig å vise frem et produkt, eller helt trykt emballasje med et lag som beskytter mot sollys.
Frossen Smør

Frossen Smør

Navnet smør er forbeholdt produkter uten vegetabilske fettblandinger med et spesifikt melkefettinnhold - minst 82 % (ikke mer enn 16 % vann og 2 % tørr melkefettfri melk). Det lages ved å piske fersk eller fermentert krem eller melk for å skille smørfettet fra kjernemelken. Produktet er rikt på vitaminene A, D, K.
Soyaproteinkonsentrat 60% – Fôrgrad

Soyaproteinkonsentrat 60% – Fôrgrad

Soyaproteinkonsentrat (SPC) er et renset produkt som er oppnådd fra avskallet og avfettet soyamel, ved å separere karbohydrater (løselige sukkerarter) ved hjelp av den nyeste ekstraksjonsteknologien i EU.