Produkter for maursyre vwr (6)

Askorbinsyre (Vitamin C/E300)

Askorbinsyre (Vitamin C/E300)

Vitamin C (også kjent som askorbinsyre eller L-askorbinsyre) er ansvarlig for mange metabolske prosesser i kroppen. Den deltar i metabolismen av karbohydrater, proteiner og fett, samt i syntesen av hemoglobin, erytrocytter og visse hormoner. Vitamin C finnes i oksidert eller redusert form som L-askorbinsyre. Den er svært følsom for nedbrytning, hovedsakelig på grunn av lys og varme.
Vega B12

Vega B12

VEGA B12 kosttilskudd dedikert til veganere og vegetarianere, som inneholder en høy dose på 500 μg vitamin B12.
Askorbinsyre (Vitamin C/E300)

Askorbinsyre (Vitamin C/E300)

Vitamin C (også kjent som askorbinsyre eller L-askorbinsyre) er ansvarlig for mange metabolske prosesser i kroppen. Den deltar i metabolismen av karbohydrater, proteiner og fett, samt i syntesen av hemoglobin, røde blodlegemer og bestemte hormoner. Vitamin C finnes i oksidert eller redusert form som L-askorbinsyre. Den er svært utsatt for ødeleggelse, hovedsakelig på grunn av lys og varme.
Sitronsyre

Sitronsyre

Sitronsyre forekommer naturlig i sitrusfrukter, men kan også produseres. Industriell sitronsyre produseres hovedsakelig gjennom fermentering eller kjemisk reaksjon. Den sistnevnte metoden brukes i omtrent 90 % av verdensproduksjonen og innebærer fermentering ved hjelp av enzymer og mikroorganisme-stammer, oftest Aspergillus niger. Sitronsyre har evnen til å stabilisere emulger og forhindrer separasjon av fett. Det ferdige produktet er tilgjengelig i form av pulver eller granulat som vannfri sitronsyre.
Sitronsyre

Sitronsyre

Sitronsyre finnes naturlig i sitrusfrukter, men kan også produseres. Industriell sitronsyre produseres hovedsakelig gjennom fermentering eller kjemisk reaksjon. Denne siste metoden brukes i omtrent 90 % av den globale produksjonen og involverer fermentering med enzymer og mikrobiologiske stammer, oftest Aspergillus niger. Sitronsyre har evnen til å hjelpe med å stabilisere emulgeringer og forhindrer separasjon av fett. Det endelige produktet er tilgjengelig i form av pulver eller granulat som vannfri sitronsyre.
Sur myse (AWP)

Sur myse (AWP)

Surmelkpulver (AWP) er et biprodukt fra produksjon av ost eller sur kasein. Det produseres ved å tørke fersk myse som er hentet fra myke hvite oster. Mikrobiell fermentering reduserer bruken av melk og omdanner laktose til melkesyre. Surmelkpulver brukes hovedsakelig i produksjonen av ricotta og myseost. Det brukes også som ingrediens i mange bearbeidede matvarer, som brød, kjeks, kjøtt, bakverk og ferdigretter. Surmelkpulver finnes også i sjokolade og konfekt. Produktet som tilbys av Foodcom kan også brukes i produksjon av dyrefôr. Det er et populært økonomisk alternativ til søtt mysepulver i fôring av smågriser. Surmelkpulver brukes også i melkefrie alternativer med lav pH.