Produkter for matvare fornyelse (6)

Matemballasje

Matemballasje

Fordeler og Miljøvennlige Alternativer
Matemballasje

Matemballasje

Maya Plastik har matvaresertifikat og produksjonslisens fra Landbruks- og matdepartementet. Lamineringen OPP + OPP, CPP + OPP og PE + PE brukes på produktene. PP er mye brukt i emballasjeindustrien med variantene OPP (enkeltrettet orientert polypropylen) og CPP (bi-rettet orientert polypropylen). På grunn av sin glans, støvavvisende egenskaper, glatte overflate og mekaniske egenskaper, brukes det spesielt innen mat, tekstil, papirvarer osv. Det er en type plast som tiltrekker seg ulike sektorer. OPP; det har en god egenskap for kontakt med lys og oksygen og beskytter produktet inni mot fuktighet. Polypropylen; det er slitesterkt og lett. Det motstår vanndamp, fett, syrer, baser og løsninger. I vår produksjon lager vi trykte og utrykte ruller.
100% Naturlig Økologisk Burgerboks

100% Naturlig Økologisk Burgerboks

Våre engangsprodukter for borddekking (tallerkener, skåler, kopper, bokser) er biologisk og komposterbart selvnedbrytbare i naturen, laget av fornybare sukkerrørfibre. 0% Plast – Et Sunt Valg 100% plantebiomasse uten lim, belegg, klebemiddel, laminat eller coating. Helt naturlig, oppløses i naturen innen 60 til 90 dager. Vermilion borddekking involverer ikke hogst av trær. Råmaterialet er hentet fra plantefibre etter industriell behandling. Væske- og oljemotstandsdyktig. Motstandsdyktig mot 100 grader Celsius vann og 120 grader Celsius olje. Bøyer seg ikke og brekker ikke. Endrer ikke smaken på maten. Mikrobølgeovn-sikker. Alle produkter har 'matkontakt sikker' merket. Hygienisk. Kan trygt brukes i mikrobølgeovn, varmer eller ovn, og er motstandsdyktig mot temperaturer mellom -20°C og +150°C.
Varmepumpe Tørketrommel - Varmepumpe Tørketrommel for Mat, Frukt og Grønnsaker.

Varmepumpe Tørketrommel - Varmepumpe Tørketrommel for Mat, Frukt og Grønnsaker.

Bruksområder for tørketrommelvarmepumpe Druer, fiken, aprikos, eple, sitron, plomme og andre frukter, tomat, paprika, laurbærblader, mais, tobakkblader og andre tørkede grønnsaker; kjøtt, fisk, pastrami og andre tørkede matvarer Funksjon av tørketrommelvarmepumpe Oppvarming, tørking og fuktighetsreduksjon Prinsipp for tørketrommelvarmepumpens arbeidssystem Først øker tørketrommelvarmepumpen omgivelsestemperaturen inne i skapet til 60 grader Celsius. Deretter begynner vannet inne i fruktene, grønnsakene eller andre matvarer å fordampe. Den fordampede vannet transporteres til tørketrommelvarmepumpen av vifter. Deretter går det over i væskeform, og senere blir dette vannet kastet ut. På denne måten utføres tørkeprosessen. Fordelene med tørketrommelvarmepumpe 1. Tørketrommelvarmepumpe er et fornybart energisystem. Du kan bruke solcellebatteri til systemet, og du kan redusere driftskostnadene til null. 2. Sammenlignet med fossile brensler kan du spare opptil 40 % til 80 %. 3. Uten å ta varm luft ut, kan du redusere fuktigheten, og det vil ikke være varmetap.
Sopp dehydrator maskin - Varmepumpe tørker for mat, frukt og grønnsaker.

Sopp dehydrator maskin - Varmepumpe tørker for mat, frukt og grønnsaker.

Forklaring: Frukt- og grønnsakstørkingsvarmepumpen: er produsert for produsenter i mat tørkingssektoren, men på grunn av sin funksjonelle struktur følges tørketypen også av tepperensfabrikker. Med bruken av varmepumpeteknologi i tørkesektoren har det blitt en av tørkemetodene med økende effektivitet. Matdesikantvarmepumpen tar noe av energien sin fra luften, slik som i luftkildevarmepumper, og tar en del av den fra elektrisk energi. Frukt- og grønnsaksdesikantvarmepumpen er plassert inne i det fullt isolerte tørkerommet, og temperaturen inne i tørkerommet er 65 °C, noe som gjør at vannet kan fordampe i frukten, grønnsakene eller andre matvarer. Fordampet vann transporteres til varmepumpen ved hjelp av vifter, og væsken kastes ut ved å gjøre den til væske. På denne måten fullføres tørkeprosessen.
Kjøtt- og fiskedetektor - Varmepumpetørker for kjøtt, mat, frukt og grønnsaker.

Kjøtt- og fiskedetektor - Varmepumpetørker for kjøtt, mat, frukt og grønnsaker.

Forklaring: Frukt- og grønnsakstørkeren med varmepumpe: er produsert for produsenter i mat tørke-sektoren, men på grunn av sin funksjonelle struktur følges denne typen tørking også av tepperensfabrikker. Med bruken av varmepumpeteknologi i tørkesektoren har det blitt en av tørkemetodene med økende effektivitet. Matdesikant varmepumpen tar noe av energien sin fra luften, som i luftkilde varmepumper, og tar en del av den fra elektrisk energi. Frukt- og grønnsaksdesikant varmepumpen er plassert inne i det fullt isolerte tørkerommet, og temperaturen inne i tørkerommet er 65 °C, noe som gjør at vannet kan fordampe i frukten, grønnsakene eller andre matvarer. Fordampet vann transporteres til varmepumpen ved hjelp av vifter, og væsken kastes ut ved å gjøre den til væske. På denne måten fullføres tørkeprosessen.