Produkter for mat med probiotika (13)

MAXILIV PROBIOTIKA - Kosttilskudd (Sachet)

MAXILIV PROBIOTIKA - Kosttilskudd (Sachet)

AKTIV INGREDIENS Saccharomyces Boulardii
Matfett

Matfett

Matfett
Frossen Smør

Frossen Smør

Navnet smør er forbeholdt produkter uten vegetabilske fettblandinger med et spesifikt melkefettinnhold - minst 82 % (ikke mer enn 16 % vann og 2 % tørr melkefettfri melk). Det lages ved å piske fersk eller fermentert krem eller melk for å skille smørfettet fra kjernemelken. Produktet er rikt på vitaminene A, D, K.
Myriaflor® (30 Sticks) - PROBIOTIKK, VEDLIKEHOLD AV SLIMHINNER OG NATURLIGE FORSVAR

Myriaflor® (30 Sticks) - PROBIOTIKK, VEDLIKEHOLD AV SLIMHINNER OG NATURLIGE FORSVAR

Melkesyrebakterier 1 - Tilførsel av melkesyrebakterier 2 - Vedlikehold av slimhinner 3 - Støtte til energimetabolismen 4 - Vedlikehold av naturlige forsvar 5 - Hjelp til funksjonen av fordøyelsesenzymer Bakterier lever i symbiose i tarmen, og dette settet kalles tarmmikrobiota. Balansen i denne mikrobiotaen sikrer: en komfortabel fordøyelse og immunitet, uten oppblåsthet. Myriaflor® Sticks inneholder i nøyaktige proporsjoner et sett med bakterier og deres nødvendige vekstfaktorer. Denne svært komplette formuleringen bidrar til normal funksjon av fordøyelsesenzymer takket være kalsium. Myriaflor® Sticks er rettet mot personer med permeabilitet i fordøyelsesslimhinnene relatert til endogene eller eksogene faktorer (funksjonell ustabilitet, matintoleranser, reise til utlandet).
Brødsmuler

Brødsmuler

I tillegg vil du motta utmerket ekstrudert brødsmuler fra oss, som vi kan tilpasse når det gjelder smak, utseende og granulering.
Indrefilet av storfe

Indrefilet av storfe

Filet av storfekjøtt er et populært valg for kjøttelskere, og tilbyr en mør tekstur og en rik smak som hever dine favorittretter. Dette filetet er nøye utvalgt for sin kvalitet og ferskhet, noe som garanterer en eksepsjonell kulinarisk opplevelse. Det er perfekt for grilling, steking og gryteretter. Tilgjengelig i forskjellige størrelser, er Filet av storfekjøtt ideelt for både profesjonelle og private kjøkken. Den praktiske emballasjen sikrer enkel håndtering og optimal oppbevaring. Enten du er en profesjonell kokk eller en amatørkokk, er dette filetet av storfekjøtt et uunnværlig valg for kvalitetsmessige kulinariske resultater.
MAXILIV PROBIOTIC PLUS - Kosttilskudd (Sachet)

MAXILIV PROBIOTIC PLUS - Kosttilskudd (Sachet)

AKTIVE INGREDIENSER Lactobacillus Rhamnosus Lactobacillus Acidophilus Lactobacillus Casei Lactobacillus Plantarum Lactobacillus Bulgaricus Bifidobacterium Longum Bifidobacterium Infantis Bifidobacterium Breve Streptococcus Thermophilus Saccharomyces Boulardii Fruktooligosakkarid (FOS) Sink
Myriaflor® (Krukke) - PROBIOTIKK, VEDLIKEHOLD AV SLIMHINNER OG NATURLIGE FORSVAR

Myriaflor® (Krukke) - PROBIOTIKK, VEDLIKEHOLD AV SLIMHINNER OG NATURLIGE FORSVAR

Melkesyrebakterier 1 - Tilførsel av melkesyrebakterier 2 - Vedlikehold av slimhinner 3 - Støtte til energimetabolismen 4 - Vedlikehold av naturlige forsvar 5 - Hjelp til funksjonen av fordøyelsesenzymer Bakterier lever i symbiose i tarmen, og dette settet kalles tarmmikrobiota. Balansen i denne mikrobiotaen sikrer: en fordøyelseskomfort, immunitet og uten oppblåsthet. Myriaflor® integrerer i presise proporsjoner et sett med bakterier og deres nødvendige vekstfaktorer. Denne svært komplette formuleringen bidrar til normal funksjon av fordøyelsesenzymer takket være kalsium. Myriaflor® henvender seg til personer med permeabilitet i fordøyelsesslimhinnene relatert til endogene eller eksogene faktorer (funksjonell ustabilitet, matintoleranser, reise til utlandet).
PropioForce® (Krukke) - PROBIOTIKK, TILFØRSEL AV MELKESYRE- OG PROPIONSYREBAKTERIER

PropioForce® (Krukke) - PROBIOTIKK, TILFØRSEL AV MELKESYRE- OG PROPIONSYREBAKTERIER

Propionsbakterier 1 - Tilførsel av propionsbakterier og melkesyrebakterier 2 - Hjelper med å opprettholde normale slimhinner og bidrar til en antioksidantbeskyttelse 3 - Støtter energimetabolismen 4 - Vedlikehold av naturlige forsvar Nylige studier har avdekket egenskapene til en bakterieart som finnes i kokte oster: Propionibacterium freudenreichii ssp shermanii. Den kan ha en effekt på dannelsen av uønskede og opportunistiske mikroorganismer som sopp. Den tåler godt magesyre og gallesalter, og fester seg til epitelcellene i tarmens slimhinne. PropioForce® er rettet mot personer hvis kropp utsettes for inntak av dårlig tolererte stoffer (overskudd av sukker, gjær, syredannende matvarer, intoleranse mot visse matvarer).
Régénum® (Krukke) - PROBIOTIKK, VEDLIKEHOLD AV BINDVEV

Régénum® (Krukke) - PROBIOTIKK, VEDLIKEHOLD AV BINDVEV

Glukosamin/kondroitin 1 - Struktur av bein og leddkomfort 2 - Vedlikehold av støttevev 3 - Antioksidantbeskyttelse Régénum® er konsentrert i kollagen, MSM, mellomlange triglyserider, melkesyrebakterier og aminosyrer. Régénum® bidrar til opprettholdelse av en normal skjelettstruktur takket være vitamin D, og gir næringsstoffer som er involvert i normal kollagenproduksjon for å sikre normal funksjon av brusk og bein, takket være vitamin C. Régénum® er rettet mot eldre med leddproblemer, men også mot personer som tidlig står overfor behovet for å opprettholde sitt leddkapital (idrettsutøvere eller håndverkere), spesielt takket være magnesium, kalsium, vitaminer...
Côtes semi-viandes

Côtes semi-viandes

Côte semi-viande er et populært valg for kjøttelskere, og tilbyr en mør tekstur og en rik smak som hever dine favorittretter. Disse ribbeina er nøye utvalgt for sin kvalitet og friskhet, noe som garanterer en eksepsjonell kulinarisk opplevelse. De er perfekte for grilling, steking og gryteretter. Tilgjengelig i forskjellige størrelser, er Côte semi-viande ideelle for både profesjonelle og private kjøkken. Deres praktiske emballasje sikrer enkel håndtering og optimal oppbevaring. Enten du er en profesjonell kokk eller en amatørkokk, er disse Côte semi-viande et uunngåelig valg for kvalitetsmessige kulinariske resultater.
Régénum® (30 Sticks) - PROBIOTIKK, VEDLIKEHOLD AV BINDVEV

Régénum® (30 Sticks) - PROBIOTIKK, VEDLIKEHOLD AV BINDVEV

Glukosamin/kondroitin 1 - Struktur av bein og leddkomfort 2 - Vedlikehold av støttevev 3 - Antioksidantbeskyttelse Régénum® er konsentrert i kollagen, MSM, mellomlange triglyserider, melkesyrebakterier og aminosyrer. Régénum® bidrar til opprettholdelse av en normal skjelettstruktur takket være vitamin D, og gir næringsstoffer som er involvert i normal kollagenproduksjon for å sikre normal funksjon av brusk og bein, takket være vitamin C. Régénum® er rettet mot seniorer med leddsvakhet, men også mot personer som tidlig står overfor behovet for å opprettholde sitt leddkapital (idrettsutøvere eller håndverkere), spesielt takket være magnesium, kalsium, vitaminer...
OstéoRénov® (Krukke) - PROBIOTIKK, VEDLIKEHOLD AV BEINKAPITAL

OstéoRénov® (Krukke) - PROBIOTIKK, VEDLIKEHOLD AV BEINKAPITAL

Glyserofosfat av kalsium/vit. D3-K2 1 - Opprettholdelse av den minerale strukturen i bein 2 - Proteinsupport for bein 3 - Støtte til energimetabolismen Ved redusert beintetthet, reduseres osteoblastene og beinproduksjonen blir langsommere. På den annen side har osteoklastene en tendens til å øke. Til slutt har den proteiske matrisen i bein en tendens til å bli sjeldnere med alderen. Disse prosessene fører til redusert beinmasse og svekkelse av skjelettet. OstéoRénov® er tilpasset personer som ønsker å opprettholde normal beinmineralisering takket være vitamin D, spesielt kvinner etter femti, og generelt seniorer som er utsatt for fenomenet beinfragilisering.