Produkter for margarinprodusenter (2)

Mysepermeat

Mysepermeat

Permeat produseres av fersk pasteurisert skummet melk, som er resultatet av ultrafiltrering av melk for å ekstrahere proteiner og fett. Produktet tørkes deretter ved hjelp av avanserte spraytørkingsteknikker. Produktet kalles noen ganger "avfettet myse", når det er hentet fra myse. Siden mysepermeat er rikt på laktose, men har lavt proteininnhold, kan det brukes til produksjon av søtsaker, bakevarer og fett. Det tilsettes også i produksjon av iskrem, smeltede oster, drikker og kosmetikk.
Monokalciumfosfat (MCP)

Monokalciumfosfat (MCP)

Monokalciumfosfat oppnås ved reaksjonen mellom fosforsyre og kalsiumkarbonat. Som en bestanddel av bein er fosfor involvert i mange viktige biokjemiske transformasjoner. Monokalciumfosfat 25 kg kommer i form av flytende pulver eller små granuler i hvit eller gråaktig farge. Det er lett å blande med andre råvarer. Produktet er ansvarlig for god utvikling av bein og vev, god funksjon av stoffskiftet og nervesystemet, samt økt produktivitet og immunstyrke.